Thuisrestaurantje spelen met: Nayolie

Inspiratie

In Voorschoten vind je restaurant Nayolie. Het Aziatische restaurant van het jaar volgens Gault&Millau en met een gastenkring die zweren bij het restaurant. Helaas is Voorschoten niet 15 minuten scooteren, dus komen de Deliveroo bezorgers het eten van chef Kelvin niet even bij je brengen. Gelukkig zijn ze niet voor één gat te vangen en is de oplossing daar.

Nayolie

Nayolie at Home

Waar het begon in Voorschoten en omgeving, is het nu ook elke vrijdag en zaterdag mogelijk om het thuispakket van Kelvin in Amsterdam te ontvangen. Netjes wordt alles bij je overdag afgeleverd en kan je je rustig voorbereiden op een avondje thuis genieten, want lieve mensen genieten was het!

Nayolie

Dinner by Kelvin

Alle gangen zijn op kleur gesorteerd en voor we beginnen heeft Kelvin al twee tips: haal alle benodigdheden ongeveer 20 minuten van te voren uit de koeling en lees het menu vooraf één keer al helemaal door. Braaf doen wij dit en krijgen spontaan nog meer trek; Magurotonijn, Hokkaido coquilles en Hanwoorund wachten op ons, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de langoustine-gamba ravioli’s.

Bij thuisrestaurantje spelen moet je wel een beetje de lol ervan inzien om zelf aan de slag te gaan. De chefs, in dit geval Kelvin, hebben hun uiterste best gedaan om het je gemakkelijk te maken en ik heb dit telkens ook zo ervaren. Wanneer je leest dat je met een staafmixer de saus weer tot een mooie eenheid moet gaan brengen denk je wellicht eerst dat het een complete mislukking gaat worden, maar achteraf is niks minder waar. Sterker nog; het werkt! De smaken komen prachtig naar boven en het was dus die kleine moeite waard (we hebben even voor en achteraf geproefd).

Nayolie

Het menu

Wij aten het menu van afgelopen weekend, dus die zal deze week anders zijn. Maar denk dus prachtige tonijn, coquilles, smaakbommetjes en een mooie balans in het hele menu. Ook fijn; geen dessert. De keuze om liever vier mooie gerechten te doen, dan ook een dessert support ik helemaal. Een dessert komt denk ik toch wat minder mooi aan vanuit Voorschoten. Wij waren erg onder de indruk van het hele menu en krijgen tijdens het schrijven weer zin om onze borden af te likken. Kelvin bedankt!

Nayolie

Het menu kost €49,50 voor 4-gangen en is te bestellen via www.nayolie.nl