The Tasting Games – Hoe competitief zijn jouw smaakpapillen?

Inspiratie

Een combinatie van een online game met écht offline proeven. Klinkt dat als iets voor jou? Lees dan vooral door, want The Tasting Games komen er aan. Door heel Nederland strijden foodies live tegen elkaar in de lekkerste pubquizzen van het land.

the tasting games

The Tasting Games

The Tasting Games combineert de lol van een pubquiz met het lekkere van een proeverij in één app. Waar dan ook. Want met deze live games kan iedereen op een eigen locatie tegen elkaar proeven en quizzen. Deelnemers schrijven zich via de agenda in voor de game die bij hen in de smaak valt. Whisk(e)y proeven? Chocolade testen? Strijdend een compleet tapasmenu verorberen? Wat het ook wordt, via een livestream praat en proeft de quizmaster iedereen het spel door.

The Tasting Games

Tasting Box

Een tasting box levert thuis alles wat nodig is voor de tasting. Elke game heeft een unieke smaak. Zo kan de borrelaar thuis klassieke cocktails uitpluizen met Nederlands beste cocktailduo Tess Posthumus en Timo Janse. Of combineert de Bourgondiër port met kazen onder leiding van de experts van l’Amuse. Tijdens het proeven leren deelnemers via quizvragen binnen een uur alles over de smaken van hun thema. Slechts één proever gaat er met de winst vandoor. Inclusief prijs om van te watertanden.

De smaak te pakken? Bekijk de agenda met aankomende games op TheTastingGames.nl. Meespelen kan vanaf €10,-.