The Art of Drinks: Grootste drankenfestival keert terug!

Inspiratie

1000 verschillende dranken onder één dak, die van de Gashouder, dat is The Art of Drinks. Op 29 oktober 2022 komen drankmerken, leveranciers en importeurs van over de hele wereld naar de Gashouder in Amsterdam. De beste bieren, wijnen en spirits…je begrijpt het al; The Art of Drinks is hét festival voor iedereen met een liefde voor drank.

The Art of Drinks
Ming Chao

The Art of Drinks

Of je nu een enthousiaste thuisbartender, wijnkenner of een nieuwsgierige levensgenieter bent. Tijdens The Art of Drinks ontmoet je de makers van de mooiste dranken van over de hele wereld. Luister je naar de verhalen achter het merk en ga je al proevend op zoek naar jouw nieuwe favoriete drank.

Geniet van bijzondere cuvees van het prestigieuze wijnhuis Barons Rothschild uit Bordeaux, doe mee aan een zeer exclusieve whiskyproeverij of leer alles over Mezcal. Het volledige festivalprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt, maar in totaal zijn er zeker meer dan 1000 verschillende alcoholische en non-alcoholische dranken te proeven op The Art of Drinks. Met het proefglas dat je bij binnenkomst krijgt kun je de meeste dranken gratis proeven.

The Art of Drinks
Ming Chao

Live muziek en foodtrucks

Bij mooie dranken hoort natuurlijk ook goede muziek en lekker eten. Het Riverside Trio verzorgt in de middag live jazz en in de avond geven de dj’s van De Kopstootbar een klein feestje in de Gashouder. Ook zijn er verschillende foodstands te vinden op het festivalterrein. Een borrelplank bij je nieuwe favoriete wijn of gegrilde kip met die heerlijke IPA kunnen natuurlijk niet ontbreken. 

Tickets (€31,-) zijn te reserveren via https://theartofdrinks.nl/taod-22/. Met het ticket krijg je je eigen proefglas bij binnenkomst. Het proeven van de meeste dranken is inbegrepen bij je entree ticket. De meer bijzondere wijnen en dranken zijn te proeven tegen een kleine bijbetaling.