TGIM: Thank God It’s Monday (met Woodford Mondays dan…)

Inspiratie

Vorig jaar begon Woodford Reserve Bourbon met de ‘Woodford Mondays’ en die waren ge-wel-dig! Na deze succesvolle reeks kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Woodford Reserve Bourbon maakt de komende weken de maandag weer de leukste dag van de week. In vijf verschillende events brengt Woodford Reserve bijzondere bars, chefs, artiesten en designers samen om de Monday blues te verslaan.

26 februari | Woodford Reserve & The Hoxton present: Classic Movie Night

Hello there, old sport! Classic Movie Night keert terug bij The Hoxton Amsterdam. Dit jaar vertoont het hotel in samenwerking met Woodford Reserve de moderne klassieker: The Great Gatsby. En iedereen kan zich daar op een feestje van Gatsby wanen. Terwijl de decadente karakters een Mint Julep aan de lippen zetten, doet het publiek in The Hoxton precies hetzelfde. Tickets zijn €20, inclusief welkomstcocktail, popcorn en snacks. Reserveer via The Hoxton.

4 maart | Woodford Reserve & Flying Dutchmen Cocktails present: Soenil Bahadoer

Smaken kunnen elkaar waanzinnig versterken. Het team van Flying Dutchmen Cocktails zocht daarom met sterrenchef Soenil Bahadoer naar de perfecte cocktail pairing voor bij zijn creatieve streetfood bites. Met Bahadoer’s verfijnde culinaire skills creëert de chef een avond lang zijn versie van comfortfood als de bara en de rotirol. Met daarnaast bourbon-cocktails van de cocktailiconen van Flying Dutchmen Cocktails. Deze sterrenborrel kost €49,50 pp, inclusief drie cocktails met bijpassende bites. Reserveer via Flying Dutchmen Cocktails.

11 maart | Woodford Reserve & Pulitzer’s Bar present: A whiff of AI

Geur is persoonlijk. En nog persoonlijker op 11 maart. Tijdens de Woodford Monday in Pulitzer’s Bar ontwikkelen gasten via een vragenlijst en AI een gepersonaliseerd parfum dat direct door de indrukwekkende parfummachine gemaakt wordt. Elke geur is anders. Naast deze geuren op maat, volgde het team van Pulitzer’s Bar ook voor het menu hun neus. Ze lieten zich voor hun exclusieve cocktails inspireren door geuren die veel in parfums gebruikt worden, zoals bergamot, oud en roos. Daarbij ontwikkelde het team ook een eigen parfum dat een van hun cocktails perfect complimenteert. Reserveer nu via de website van Pulitzer’s Bar.

18 maart | Woodford Reserve & Door 74 present: New & Old Fashioned

De werelden van mode en bourbon komen op 18 maart samen. En die twee hebben meer gemeen dan men misschien zou denken. Waar mode meer is dan wat je ziet, daar is whiskey meer dan je proeft. Daarom steekt Door 74 hun maandag in het nieuw met Fleur Bravenboer van Flora Bandana. Samen ontwierpen ze een unieke fashionitem. Iedereen die een cocktail in de bar bestelt, ontvangt die maandag dit limited edition design dat Bravenboer ter plekken personaliseert. Gaat ‘ie verder als bandana, sjaaltje of pochette? Reserveren voor deze stijlvolle avond kan via Door 74.

25 maart / Woodford Reserve & Sins of Sal: The guilty pleasures of a chef

Altijd al willen weten wat de culinaire guilty pleasures van een topchef zijn? Op 18 maart zet Sins of Sal ze op het menu. Na een collab met Alex Haupt, zal dit jaar een nieuwe chef diens (tikje foute) favoriete op de kaart te zetten. Martin Eisma ontwikkelt ook deze editie een bijpassend menu vol boozy guilty pleasures. Tickets voor dit avondje zondigen zijn €30, inclusief welkomstcocktail & -bite. Reserveren kan via Sins of Sal.