Weekendje Texel: genieten Op Oost

Inspiratie

Overdag een frisse neus halen, thuiskomen bij een vuurtje in de haard of in de tuin, een fijne vloeibare versnapering en last but not least; eten. Nu zijn wij dol op de waddeneilanden en gaat ons hart sneller kloppen als we denken dat al het bovenstaande gecombineerd zou worden met een bezoekje aan één van de eilanden. Op Oost biedt exact dat en meer… ook in deze gekke tijden (of misschien zelfs juist nú wel).

Op Oost

Op Oost

‘Laat de hectiek van de dag ‘thuis’ en zet je zintuigen weer op scherp’. Dat is waar Op Oost voor staat en zeg nou eerlijk; dat is toch precies waar je nu behoefte aan hebt? In een authentieke Texelse stolpboerderij met historische wierschuur met een eigen indeling, uitzicht en het belangrijkst een eigen karakter.

De lieve mensen van Op Oost zijn dol op “hun” eiland en nemen je graag mee op avontuur. Een plek waar zilt en zoet elkaar raken, en rust en kwaliteit de boventoon voeren maar de natuur altijd ‘het hoogste woord’ heeft. Speciaal voor tijdens de lockdown hebben ze bij Op Oost arrangementen opgesteld welke stuk voor stuk de moeite waard zijn en gewoon kunnen met alle regels in acht genomen.

Op Oost

L.D Arrangementen

Op Oost heeft een speciaal lockdown arrangement, waarbij ze aan alles hebben gedacht. Niet onbelangrijk om te melden is dat ze 1. aan een mooie korting hebben gedacht en 2. aan de lezers van Foodini (met nog een extra korting!)

  • Boek een verblijf op Oost met 20% korting in de lockdown periode
  • Geniet van een heerlijk ruime Tuin Suite of Wier Lodge met eigen opgang, zodat je helemaal covid proof kunt genieten.
  • Zij plaatsen een minibar op de kamer & servies (glazen, borden en bestek)
  • Bestel take away – home delivery bij onze preferred suppliers
  • Leuk extraatje: een digital detox á € 49 p.p.p.v en sta even helemaal uit.
  • Extra 5% korting met code ‘VerwonderOpOost2021

Doen? Hier vind je alle info die je nodig hebt en kan je gelijk boeken.

Op Oost