Terug in het Westerpark: kaasfondue-restaurant Smelt!

Inspiratie

WE WANT KAASFONDUE! En dat is vanaf nu ook weer mogelijk in het Amsterdamse Westerpark.¬†Kaasfondue-restaurant Smelt heropent voor het tweede seizoen de deuren. Smelt serveert de komende wintermaanden weer haar klassiekers, zoals de Zwitserse en Hollandse kaasfondue, maar dit jaar ook een gloednieuwe Italiaanse. Wat daar allemaal inzit? Lees vooral verder ūüėČ

Smelt

Smelt Westerpark

Alle kazen die gebruikt worden bij Smelt komen van de geweldige ‘Kaaskamer van Amsterdam’ en zijn dus van topkwaliteit. Zoals de Zwitserse fondue die bestaat¬†uit prachtige bergkazen en de Hollandse gemaakt van kazen van eigen bodem zoals Le Petit Doruvael en¬†Twentse Bunkerkaas. Nieuw dit jaar is de Italiaanse fondue gemaakt van de Provolone Piccante, Parmigiano¬†Reggiano, Fontina en Taleggio. Alle fondues worden geserveerd met knapperig zuurdesembrood van Fort Negen¬†en verse gestoomde seizoensgroenten.

Smelt

Verbeterd

Eigenaar Matthijs Visscher over de rentree van Smelt Westerpark:¬†‚ÄúWe hebben deze zomer keihard gewerkt om het restaurant op elk niveau te verbeteren. Het eten, de service en¬†uiteraard de locatie. We delen het pand met een ijssalon. Een goede combinatie, maar je moet je restaurant wel¬†elke winter vanaf de grond opbouwen. Ik ben heel blij met de verbeterde keuken en een mooier terras. We zijn¬†klaar voor de kille, koude en kazige maanden!‚ÄĚ

Geen fondue-liefhebber? Op het menu vind je ook verrassende voorgerechten zoals gekarameliseerde¬†wortel, bruschetta‚Äôs met ingelegde groenten, artisjokcr√®me met geroosterde hazelnoten, pat√© en cro√Ľte en nagerechten zoals¬†gestoofde peer met cr√®me cru. Verder biedt het restaurant op aanvraag glutenvrije opties en een vegan¬†kaasfondue op basis van gefermenteerde cashewnoten.

Smelt Westerpark is vanaf 19 oktober weer dagelijks geopend, van maandag tot en met vrijdag van 17:30 Р23:00 en zaterdag en zondag van 12:00 Р23:00.