Talisker Whisky & Parley lanceren ‘Rewild Our Seas’ en gaan op gedeelde milieumissie.

Inspiratie

De Schotse whiskymaker Talisker is trots op haar thuis; de Isle of Skye. Hun roots zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met water en zo zijn zij dan ook made by the sea. Talisker Whisky en milieunetwerk Parley for the Oceans gaan nu op gedeelde milieumissie en kondigen een samenwerking aan van ten minste drie jaar. Samen lanceren zij de campagne ‘Rewild Our Seas’; een wereldwijd initiatief waarbij onderwater begroeiing hersteld en beschermd wordt.

Talisker

Talisker x Parley

Het partnership tussen Talisker en Parley, ondersteunt de missie van Parley om meer bewustzijn te creëren voor zowel de schoonheid als de kwetsbaarheid van onze oceanen. Samen beloven de organisaties te werken aan herstel, behoud en bescherming van de oceanen, waarbij ze toekomstige generaties in gedachten houden.

De focus van de samenwerking ligt in eerste instantie op projecten die bescherming bieden aan wier-bebossing langs de kust van Schotland; thuisbasis van Talisker. Maar uiteindelijk zullen de partners, zowel lokaal als wereldwijd, samenwerken om behoud van beschermde onderwatergebieden en -reservaten mogelijk te maken.

Talisker