Taco Tuesday in Restaurant Celia – elke dinsdag (duh!

Inspiratie

Restaurant Celia, de cali-oase in hartje Amsterdam, serveert gerechten geïnspireerd op de Californian-cuisine, waar smaken van over de hele wereld samen komen. Goed nieuws voor alle taco-fans want tijdens Taco Tuesday waan jij je even helemaal in Mexicaanse sferen.

Taco Tuesday…elke dinsdag (duh)

Elke dinsdag kun je bij Celia terecht voor heerlijke taco’s, passende cocktails en bijgerechten voor een speciale prijs. Het menu bestaat tijdens Taco Tuesday uit frisse bavette taco’s met picco de gallo, gerookte paddenstoelentaco’s met guacamole en pittige salsa of pulled pork taco’s met tomatillo salsa.

Geniet daarnaast van side dishes als tonijn tostadas met avocado, chipotle mayo of typisch Mexicaanse Elote; gegrilde mais met kimchi en kaas. Cocktailtje erbij? Probeer een van de Mexicaanse drankjes als de zoet-zure El Santo Margarita of de verfrissende Agavero met Aperol en bloedsinaasappel.

Taco Tuesday in Celia: iedere dinsdag vanaf 17.00 uur. Reserveer een tafeltje hier.

Psssst…goed dat je nog even doorleest. We hebben namelijk ook leuk nieuws voor de maandag/burger liefhebbers! Vanaf 11-maart geniet je elke maandag van selectie smashburgers in Celia, denk aan de krokante Chicken Katsu Burger met mosterd en koolsla of probeer de nieuwe Celia Smash Burger met beef, kaas en augurk. Bestel hierbij zoete aardappel friet met truffel en parmezaan of pittige chili cheese nuggets en jouw Burger Monday is compleet – de perfecte start van de week!