Supermarkt-app CRISP x Michiel van der Eerde = het perfecte kerstmaaltje

Inspiratie

Crisp, de supermarkt-app voor knettervers eten lanceert een culinair kerstmenu in samenwerking met Chef Michiel van der Eerde. In het menu komen de beste, verse ingrediënten van Crisp samen met de kennis en kunde van topchef Michiel. Michiel van der Eerde runt verschillende succesvolle restaurantconcepten in Amsterdam en is bekend van het programma Masterchef. Hij staat voor creativiteit, rock’n roll in de keuken, verrassende smaken, maar bovenal: kwaliteit op het bord. 

CRISP

CRISP x Michiel van der Eerde

Samen met Crisp dook hij de keuken in om dit feestelijke menu te ontwikkelen. Het werd een menu dat aards én feestelijk is, klassiek én onalledaags. Denk daarbij aan steaktartaar met Michiels signature baconmayonaise, maar ook aan pappardelle van paddenstoelen met truffelroom met echte truffel en een pompoencrumble met pompoenroomijs. De thuis kok die graag kookt met fantastische ingrediënten, gaat hier volop van genieten.

CRISP

Het Menu

Het menu biedt keuze tussen drie voor- of tussengerechten, drie feestelijke hoofdgerechten (vlees, vis en vegetarisch) en twee desserts met het beste van wat de winter te bieden heeft. Elk gerecht is geportioneerd voor twee personen en kan ook apart van het menu worden besteld. Alle gerechten van het Crisp-kerstmenu zijn vanaf vandaag te bestellen, en worden voor kerst tot in de keuken bezorgd. Alle info na de klik

CRISP