Carroll’s: smashburgers de Oklahoma Onion way!

Inspiratie

Recht tegenover het pontje van de NDSM vind je Carroll’s. De plek is bedacht door het team van Pllek (see what I did there…) en was in eerste instantie een dagzaak voor de buurt, waar je heen ging voor verrassende broodjes en heerlijke koffie. Sinds juni draait de keuken van Carroll’s gewoon door als de zon begint te zakken en vol voor Oklahoma style smashburgers, loaded fries en frozen margarita’s!

Carolls

Carroll’s: smashing it!

Carroll’s leende zijn naam van schrijver Charles L. Dodgson die onder het alias Lewis Carroll ‘Alice in Wonderland’ schreef. Zijn creativiteit inspireerde het team om op een nieuwe manier te kijken naar bekende gerechten. Dat dagelijkse brood belegt het team van Carroll’s daarom net even anders met o.a. een watermeloen sashimi met avocado, een Japanse eisalade of pastrami met kimchi en wasabi. Met het nieuwe avondmenu verliest Carroll’s zijn 8-tot-5-mentaliteit. Als de klok 5 slaat veranderen broodjes in burger. En de koffie in cocktails. Carroll’s ontwikkelde de afgelopen maanden het recept voor hun eigen smash burgers – tot het team bijna geen burger meer kon zien. Bijna.

Carrolls

Oklahoma style!

Volgens de regels van de Oklahoma style bakken de uien mee in de pattie, zonder dat dat het vlees zijn krokante gekarameliseerde randjes verliest. Datzelfde trucje haalde de burgerbakkers van Carroll’s ook uit met de veggie burger. De burgers komen in drie varianten: de classic Grand Slam, de Seoulful Smashterpiece met o.a. kimchi en gruyère en de Cluckin’ Good Burger van kippendij. Stuk voor stuk het beste met een van de loaded fries en frozen margaritas – logisch.

Wanna smash it? De burger, loaded fries en frozen margarita zijn tussen 17:00 en 21:00 te bestellen bij Carroll’s en via UberEats.

Carrolls