Satan’s Anus Kombucha? BATU doet het!

Inspiratie

Avontuur is altijd goed toch? En weet je waarom, omdat een beetje risico nemen beloond wordt. BATU Kombucha introduceert twee tijdelijke limited edition kombucha’s. Eentje met de zeldzame citrusvrucht Buddha’s Hand en eentje met de loeihete Carolina Reaper peper. Moed wordt beloond bij BATU!

BATU

BATU KOMBUCHA

Het woord ‘BATU’ staat voor moed en de kracht om nieuwe dingen te proberen. Daarom wilde Bas, kombuchabrouwer bij BATU, iets anders dan anders maken. Hij kwam uit bij een kombucha met knalled hete pepers, en eentje met een superzeldzame citrusvrucht.

BATU

SATAN’S ANUS..

Is de bijnaam van de Carolina Reaper. Het is de heetste peper ter wereld. Als je hem goed gebruikt is Satan’s Anus niet alleen heet maar ook kruidig en fris, een perfecte partner voor tropisch fruit als ananas en mango. Dat zorgt voor een kombucha met een heerlijk gespleten persoonlijkheid. Eerst proef je het zoet van het fruit, en daarna de fik van de duivel.

Buddha’s Hand..

Is een unieke Aziatische citrusvrucht. Ze zijn nogal zeldzaam, en zien er een nogal merkwaardig uit. Een beetje als een citroen met vingers, of een omgekeerde gele anemoon. Buddha’s Hands zijn beroemd om hun fantastische parfum, dat in het sap en vooral ook in de schil zit. Een rijpe vrucht is als een rockband van limoen, citroen, yuzu, bergamot + grapefruit bij elkaar. Heerlijk fris en ingewikkeld, perfect met een beetje gember in een kombucha.

BATU

Zit je al te watertanden of ben je gewoon nieuwsgierig? Bestel de nieuwe BATU smaken hier.