Samuel Levie en Crisp lanceren snelle kindvriendelijke recepten.

Inspiratie

Snelle, kindvriendelijke recepten met bord-leeg-garantie, dat is wat chef-kok en vader Samuel Levie samen met supermarkt-app Crisp lanceren. De recepten in de app zijn speciaal voor Crips ontwikkelt en de verse ingrediënten kunnen met één druk op de knop worden besteld. Reden? Kleine kinderen worden grote eters!

Crisp

Crisp x Samuel Levie

Als vader van twee kieskeurige dochters kent Samuel Levie het probleem van koken voor kinderen als geen ander. Advies van Samuel: chill! het komt goed. De recepten om hierbij te helpen zijn rijk aan groenten, herkenbaar voor kinderen en ook voor de ouders erg smaakvol en verrassend.

Crisp

‘Hits voor kids’

De recepten passen echt in de categorie ‘hits voor kids’. Voor Crisp kon Samuel putten uit een mooi assortiment producten. Elke vader of moeder heeft wel een standaardrepertoire aan gerechten die in ieder gevoel door het hele gezin gegeten worden. De recepten van Samuel zijn er op het koken én samen eten een oppepper te geven. Een greep uit de recepten; doperwtensoep met feta en pita-soldaatjes, noodlesalade met gamba en mango, en groentefrittata met frisse salade. Als grondlegger van Brandt & Levie mag een verse worst natuurlijk niet ontbreken, de chonchiglie met venkelworst en courgette is een gegarandeerde hit.

Crisp

Alle recepten van nu en in de toekomst staan in de Crisp app, te downloaden via crisp.nl