Bring back the roaring Twenties met de Roaring Dinners!

Inspiratie

De kranten kopte het al, deze zomer zou de terugkeer worden van de bekende Roaring Twenties. Of dit echt zo gaat zijn moet nog blijken, maar bij Het Sieraard zorgen ze er gewoon gegarandeerd voor met de Roaring Dinners, een serie exclusieve vijfgangendiners van Nederlandse topchefs. Verwacht heerlijk eten, maar ook twenties entertainment en sprankelende optredens.

roaring dinners

Roaring dinners

Vanaf 29 juli gaat Het Sieraard bruisen met deze serie. Nederlandse topchefs als Dennis Huwaë (Daalder*), Soenil Bahadoer (de Lindehof**) en Onno Kokmeijer (Ciel Blue**) gaan de diners verzorgen waarin over the top de ondergrens is.  Elke week verschijnen de verfijnde gerechten van een andere topchef op tafel in het Amsterdamse ‘Art Deco’-decor van Het Sieraad. Soenil Bahadoer opent met zijn menu, waarna Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë, Arturo Dalhuisen in de weken daarna een spectaculaire avond serveren.

Extra extravagant

Naast glazen champagne worden de gerechten vergezeld door extravagant entertainment van acrobaten, artiesten en muzikanten. Zo laat Jan Vayne op 22 augustus met zijn grenzeloze muzikaliteit eeuwen, stijlen en invloeden mengen tot geheel nieuwe muziek. De vierkoppige band Natty’s Solid Four brengt met aanstekelijke swing avond na avond de voeten aan het dansen en Roaring Cats maakt het geluid van ‘t New Orleans van 1920 met hun eigen twist tijdloos. Wie de tafel eventjes verlaat, ontdekt wat er in het schemer van Het Sieraad verscholen ligt. Munten rollen over de goktafel in het verborgen casino. En enkel zij die weten waar ze moeten zoeken, nippen in ’t geheim een drankje in de speak-easy cocktailbar.

roaring dinners

 The Roaring Dinners zijn tussen 29 juli en 12 september te vinden in Het Sieraad. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tafelen feestgangers om 17:30 uur en zondag mag vanaf 14:00 uur de champagne open. Reserveren voor de exclusieve vijfgangendiners kan vanaf 25 juni, vanaf 11:00 via RoaringDinners.nl