Pop-up Date restaurant ‘Niets is Onmogelijk’

Inspiratie

Over een unieke pop-up gesproken! Aanstaande zaterdag organiseert Bruynzeel Keukens een eendaags restaurant waar door 40 koppels in 20 verschillende keukens met ieder een uniek theme én menu gedatet kan worden. Niets is onmogelijk.

Niets is onmogelijk

Pop-up Date restaurant ‘Niets is Onmogelijk’

Ga jij voor libido-verhogende gerechten in ‘Restaurant Lust’ of dineer je liever – letterlijk – in de Ballenbak? Als #fitcouple kun je ook je lol op en al etend een virtuele fietstocht maken. Diner voor twee kost je €30,- en de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis Utrecht.

Niets is onmogelijk

Welke kies jij?

De keuken is vaak de basis van een gezellige avond met partner, vrienden, familie of het gezin. Een centraal punt in huis waar gegeten wordt, maar ook gefeest, gehuild, gedanst en gezongen. Een plek waar veel herinneringen worden gemaakt, én een plek waar ook gedatet wordt! In het kader van de tegenwoordig veel gebruikte term ‘date night’, en het feit dat niet alleen de perfecte date er voor iedereen weer anders uitziet, maar ook de perfecte keuken, opent Bruynzeel Keukens op 14 maart pop-up date restaurant ‘Niets is Onmogelijk’; het eerste restaurant met letterlijk 20 verschillende keukens in 20 verschillende thema’s onder één dak, waaronder ‘Netflix & Grill’, ‘Liquid Dinner’, ‘Frituur Schuur’ en ‘Restaurant Lust’.

Voor ieder koppel wat wils! Boek je tafeltje hier.