Healthy-Delivery: Poké Perfect

Inspiratie

Poké Perfect is expert in poké bowls: een gezonde, snelle en volwaardige maaltijd die een goed alternatief is voor het gebruikelijke fast food. Met zijn kleurrijke karakter zorgt het voor instant happiness.

Poke Perfect

Poké Perfect

Snel, gezond en voedzaam. De drie pijlers waar de maaltijden van Quinta Witzel, een van de oprichters van Poké Perfect, tijdens haar modellencarrière in New York aan moesten voldoen. Eenmaal terug in Nederland en vastberaden deze gezonde levensstijl voort te zetten, kwam ze erachter dat het hier aan goede opties ontbrak. Quinta en haar broer Gerrit Jan besloten daarop het gat in de markt te dichten. In 2016 werd de eerste locatie – en daarmee het eerste poké restaurant van Nederland – in Amsterdam geopend.

Poke Perfect

Healthy Food

Het gevarieerde menu met verrassende combi’s, bestaande uit verschillende signature dishes, zoals ‘The Witzel’ met zalm, avocado en komkommer, komt uit eigen koker. Ook is er de mogelijkheid een eigen maaltijd samen te stellen of de bowl te verruilen voor een sushirrito, ofwel een sushi-burrito. Van de basis tot de toppings en de saus, alle favoriete ingrediënten kunnen worden samengevoegd. Zo is geen maal hetzelfde, want met liefde tovert het team er een smaakvol gerecht van en dat is exact hoe wij het ervaren hebben.