Pittige Guys: The Stillery en Cityguys lanceren pittige producten!

Inspiratie

The Stillery en Cityguys bundelen hun krachten met twee nieuwe pittige producten die je smaakpapillen gegarandeerd gaan verrassen (of… verassen ha-ha-ha): een Whisky Hot Shot en een Hot Sauce gerijpt op whiskyvaten. Durf jij ze te proeven?

Hot sauce uit whiskyvaten, dat moet goed zijn!

Voor Operation Hot Sauce is gewerkt met speciale Dutch Reapers (het Nederlandse zusje van de California Reaper), lokale Madame Jeanette pepers en verse Hollandse aardbeien. Na een zeer intens snijproces zijn de ingrediënten gefermenteerd in whiskyvaten van The Stillery. Dit geeft de saus een unieke en smaak. Op de befaamde Scoville scale scoort de saus 92.000, bijna 100 keer sterker dan Sriracha!

Whiskylikeur met een kick

Maar wat gebeurt er als je na het leeghalen van deze vaten er vervolgens een whisky op finisht? Op dat pittige vraagstuk hebben we nu een smakelijk antwoord: het resultaat is heet, verrassend catchy en onverwacht lekker. Alsof de Spice Girls spontaan een nieuw album hebben uitgebracht. Perfect als basis voor een spannende whiskycocktail, of uit de fles terwijl je ondersteboven op de bar staat. Verantwoord, uiteraard.

Beide samenwerkingen zijn te koop in de The Stillery webshop: Operation Hot Sauce kost €9,95, een fles Whisky Hot Shot kost €19,95. De Hot Sauce en de Whisky Hot Shot zijn samen verkrijgbaar in een speciale Spice & Spirit combideal voor €24,95.