Pasta Night Live (met Peroni)

Inspiratie

Weet je waar ik dus elke week altijd wel minimaal één keer trek in heb? Pasta! Pasta is het ultieme comfortfood en dat kunnen we natuurlijk lekker gebruiken in deze tijden. Donderdag 29 april wordt de ultieme pasta-avond want dan is het ‘Pasta Night Live’. Peroni (dat frisse Italiaanse biertje) presenteert voor slechts één avond een Italiaans culinair spektakel onder leiding van de Italiaanse chef Gianluca Curto, bekend van de restaurantketen ‘Spaghetteria’. Meedoen? Lees dan snel door.

Peroni

Peroni Pasta Night Live

Tijdens de eenmalige en unieke ‘Pasta Night Live’ op 29 april krijg je letterlijk een kijkje in elkaars keuken. Host van de avond, Gianluca Curto, laat je stap voor stap zien hoe je zijn overheerlijke recept van verse pappardelle met aspergepesto, gekonfijte tomaten en basilicum burrata, bereidt. En thuis doe je samen met je vrienden mee, je krijgt alle ingrediënten namelijk van tevoren thuisgestuurd. Gianluca van pastabar ‘Spaghetteria’ staat bekend om zijn Italiaanse flair en charme. Maar dat niet alleen, hij is ook gespecialiseerd in het maken van de lekkerste verse pasta’s volgens traditioneel Italiaans recept.

Peroni

Wil je kans maken om één van de 100 plaatsen te bemachtigen tijdens deze unieke live cookalong. Ga voor reserveringen dan snel naar peroni.nl/servewithstyle