Nu ook afhalen bij IZAKAYA Asian Kitchen en Bar ✨

Inspiratie

Het nieuws zal je niet ontgaan zijn; vanaf 01 juni gaan de terrassen en restaurants weer een soort van open. Doordat er toch nog wel wat haken en ogen zitten aan de nieuwe regels, zullen we jullie uiteraard nog blijven voorzien van de fijnste afhaalmogelijkheden. Vandaag is de spotlight: sushi! Sushi horen wij je denken? Dat was toch allang Nederlands favoriet als het op afhalen ging? Zeker! Maar IZAKAYA gooit er een schepje bovenop met hun prachtige houten boxen.

IZAKAYA

De drie boxen van IZAKAYA

Executive chef Hari Shetty heeft drie verschillende boxen samengesteld (stiekem vier, maar daarover straks meer) die bestaan uit sushi en sashimi. Deze houten IZAKAYA-boxen hebben als doel om de volledige Japanse gastronomie in je woonkamer te brengen waardoor jij op topniveau kan genieten.

Het menu bestaat dus uit drie boxen: IZAKAYA Sushi Box, de Sushi en Sashimi box en IZAKAYA Vegetarian Sushi Box. Uiteraard kan een dessert niet ontbreken en is er de mogelijkheid om te kiezen uit Madeleines of Macarones.

IZAKAYA

Box 4; voor alle lieve moeders

Daarnaast hebben ze ook meteen een mooie invulling gegeven aan Moederdag met deze exclusieve boxen. Namelijk, speciaal voor Moederdag hebben wij een “Mother’s Day Limited Edition Pastry Bento Box” samengesteld. De box zit vol met de lekkerste zoetigheden en IZAKAYA kennende ziet het er ook meer dan mooi uit!

Bestellen?

Na 01 juni kunnen we gelukkig weer flaneren in het restaurant, maar voor nu toch maar bestellen toch?

Bestellingen kunnen telefonisch worden geplaatst tussen 12:00u en 21:00u via 020 305 30 90. De boxen kunnen opgehaald worden tussen 17:00u en 21:00u bij IZAKAYA. Voor meer informatie en het menu verwijs ik jullie graag naar de website.

De Moederdag Bento Box kan besteld worden vanaf 2 personen en kost 35EU p.p. A.s. zaterdag 9 mei kan iedereen zijn/haar bestelling plaatsen en worden alle moeder’s zo toch nog in het zonnetje gezet.