Lege festivalagenda? Ongepland Festival vult hem voor je..

Inspiratie

En toen zeiden we allemaal “dahaaag festivalzomer”… Ik weet hoeveel zin ik elk jaar in bijvoorbeeld Lowlands heb, maar dat het cancellen van dit weekendje weg een beetje als rouwen zou voelen, dat had ik niet kunnen bedenken. Maar gelukkig zijn er altijd weer van die creatieve ondernemers die het hun missie maken om erboven op te helpen. Zo ook het Ongepland Festival. Al chillend, borrelend of culinair dinerend, van kinderkermis tot comedyavond; in de overdekte botanische tuin van het Sieraad in Amsterdam heeft iedereen deze zomer wat te festivallen.

Ongepland festival

Ongepland Festival

Dit is misschien wel ‘t meest spontane festival van Nederland met muziek, comedy, concerten, entertainment, borrels en diners. Iedere dag heeft bij het festival zijn eigen thema. De programmering bestaat uit concerten, borrels, en bijzondere event. Gaandeweg zal meer bekend gemaakt worden, want de beste feestjes ontstaan gewoon. En deze zomer wel vijf dagen per week.

Welk festivalterrein er dan ook in Het Sieraad opgezet wordt, Lowlander Beer, Fever Tree en Peroni zorgen voor de nodige dorstlessers. En op de bites en gerechten van Edel by Dennis kan het feestje altijd langer doorgaan. De Lowlands-laarzen blijven dit jaar in de kast, want in de overdekte botanische tuin van Ongepland Festival valt het hele Ongepland Festival festivalseizoen geen spatje regen. Ongepland Festival trapt op 24 juli af met Eigenwise, een tijdelijke editie van borrelfenomeen Edelwise.

Ongepland Festival

Tussen de planten een Ongepland Festival feestje vieren? Tickets zijn nu te koop via www.ongeplandfestival.nl. De toegangsprijs is afhankelijk van het programma. Prijzen beginnen vanaf €5.