It’s back: Tony Chocolonely nieuwste smaak is een oude favoriet!

Inspiratie

Dat ze bij Tony Chocolonely altijd met te gekke nieuwe smaken komen weten wij als geen ander. Elke keer zitten we startklaar, zijn we altijd aangenaam verrast en genieten we met volle teugen. Wat standaard daarna komt is de teleurstelling want als ze op zijn, zijn ze ook echt op. Na drie jaar is een van de absolute favorieten terug en dit keer voor goed! Verder is de Super Store van Tony Chocolonely Amsterdam precies 1 jaar oud en dat vieren ze zoals alleen zij kunnen…

tony chocolonely Amsterdam

En de smaak is…. melk kaneelbiscuit!

Hoe smaakt dat dan? Knapperige kaneelbiscuit omhuld met romige melkchocolade met 32% cacao. Een beetje als een heerlijke chocokoekje dus. Vanaf gisteren in de winkel, maar waar dan precies? Nu nog even bij Wereldwinkels, de Bijenkorf, WAAR!, Jamin en uiteraard de Tony’s Stores en online. Vanaf 27 mei ook bij de Albert Heijn.

Jaar lang gratis Tony’s Chocolonely winnen bij Tony Chocolonely Amsterdam Super Store?

De Super Store van Tony’s Chocolonely Amsterdam bestaat 365 dagen. Om dat te vieren kan jij een chocoladeregenboog winnen van 365 repen in alle kleuren van de regenboog! Hoe en wat lees je op de website van Tony’s Chocolonely Amsterdam.