Deze restaurants openen binnenkort de deuren Deze restaurants openen binnenkort de deuren

Deze restaurants openen binnenkort de deuren

Inspiratie

Nieuwe restaurants. Elke dag openen door heel Nederland restaurants en bars hun deuren voor de allereerste keer. Vooral in Amsterdam gebeurt dit aan de lopende band en het bijhouden is dan ook een hele dagtaak. Toch is het een taak die wij graag op ons nemen en dan uiteraard weer delen met jullie. Onderstaande nieuwe restaurants gaan bijna open of hebben net hun deuren geopend. Daarbij zijn deze nieuwe restaurants in onze ogen ook het verkennen waard. Sommige hebben wij al mogen ervaren, andere gaan wij ook snel ontdekken.

ZA Amsterdam

Bijna open (of net open)

Neni Amsterdam – Afgelopen zomer mochten wij al proeven in de kookboekenwinkel van Mevrouw Hamersma en spontaan werden wij verliefd op Mama Neni (Haya Molcho) en haar kookkunsten. In de oude Citroën garage in Amsterdam-Zuid kan iedereen binnenkort genieten van haar hummus.

Toni Loco – Traditionele pizza’s worden geserveerd met een moderne twist. Get ready voor een scala aan nieuwe smaken; van sesam crust tot aan groene pizza. Maar uiteraard mogen de classics bij Toni ook niet ontbreken

House of Bird – House of Bird wordt dé officiële brewpub van Bird Brewery. In het Diemerbos staan speciaalbieren, activiteiten en duurzaam eten in de natuur centraal.

Ijver Amsterdam – Midden op de iconische NDSM-Werf, in de 100 jaar oude Scheepsbouwloods. Een restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Bier loopt als rode draad door alles heen.

ZA – Deze herfst opent restaurant ZA haar net geverfte deuren in de opkomende Houthavens. Op de menukaart vind je gerechten met een Mediterraans hart.

Pho 91 West- Pho kennen wij uit Vietnam en Pho 91 kennen wij al van de Albert Cuypstraat in Amsterdam. Binnenkort eet je deze Vietnamese soep met rijstnoedels ook in de Kinkerstraat in Amsterdam-West.

Ron Gastrobar Indonesia – in Ouderkerk is al een groot succes en nu komt de formule van horeca-held Ron Blaauw ook naar Amsterdam centrum. Over de locatie nog niks bekend. Het menu? Indonesisch…duh.