Niet meer weg te denken van feestjes: de Photobooth

Inspiratie

Elke vakantie naar Frankrijk, Italië of Spanje gingen er standaard een stuk of vier wegwerpcamera’s mee. Eenmaal thuis werden ze naar de Hema gebracht en kon het wachten beginnen. De helft van de foto’s mislukte, maar de andere helft was de trost van mijn moeder en af en toe werd er met een grote glimlach naar terug gekeken. Als kleine jongen snapte ik dat minder en was ik veel enthousiaster toen de digitale camera in beeld kwam. Nu in het tijdperk van de Iphone trekt mijn generatie toch steeds meer naar die “oude tijden” en willen wij weer die ontwikkelde foto’s in onze handen kunnen houden. Ook op feestjes is dit nu bijna standaard het geval en zijn de foto’s een geweldig aandenken aan een geweldige avond: bring in the photobooth!

volkswagen photobooth

Voor alle evenementen

Bruiloft, 50ste verjaardag of tijdens een andere belangrijke verjaardag. Photobooths komen uiteraard in alle vormen en maten en dus is er bijna nooit een excuus om niet een booth neer te zetten. Naast dat de foto’s een leuk aandenken zijn, heeft de photobooth dus ook nog een andere functie. Tijdens bedrijfsevenementen bijvoorbeeld. Een photobooth huren voor bedrijfsevenement is in onze ogen altijd een goed idee. Tijdens ons feestje hadden wij dus een photobooth in een Volkswagenbus en het bleek een echte ijsbreker te zijn voor de mensen die elkaar nog niet kenden. Samen met z’n allen verkleed in het busje en je bent vrienden voor de rest van de avond.

volkswagen photobooth

Volkswagen photobooth

Volkswagen Photobooth

De Volkswagen Photobooth versterkt dat nostalgische gevoel en werkt daarom te gek. De retro vibe en de vibe van de retro foto’s is alles wat je gasten, vrienden en familie willen. Bij ons stond hij binnen, maar we kunnen ons voorstellen dat dit niet bij iedereen mogelijk is. Maar als je een mooie zomerdag voorstelt en deze buiten bij je trouwerij staat voor al je gasten om op de foto te gaan…dat is toch een plaatje.

Volkswagen Photobooth