Nederlands grootste anderhalvemeterterras opent 26 juni!

Inspiratie

Op vrijdag 26 juni opent Nederlands grootste culturele playground in de vorm van een terrastival. Het grootste anderhalvemeterterras is een collectief om de culturele- en entertainment industrie tijdens de coronacrisis draaiende te houden. Het thema is ‘vergeten festival’ wat terugkomt in alle activiteiten.

anderhalvemeterterras

Anderhalvemeterterras

Het terrastival vindt plaats op het Hembrugterrein in de HEMtuin. Het groenovergoten Hembrugterrein strekt zich uit over 48 hectare en behuisd meerdere zalen, loodsen en tuinen waardoor de anderhalvemetermaatregel kan worden gewaarborgd.

Er worden dinner shows gegeven door Boom Chicago, Wicked Jazz Sounds en Mystic Garden. Tevens is er een audiovisuele show met EGBERT & SECRET CINEMA. Verder kan de bezoeker een ‘trip down memory lane’ maken in het Festival Museum, bezoek je met een select groepje de Theater Carrousel en kunnen bezoekers deze activiteiten ook nog eens met de boot bezoeken vanaf Amsterdam Centraal.

anderhalvemeterterras

Bos Ice Tea x Hemtuin Terrastival

Onderdeel van het festival museum is de levensgrote Bos Boombox. Die staat er niet zonder goede reden, maar namelijk voor de lancering van de nieuwe Bos Original; een verfrissende ice tea gebrouwen van rooibos in zijn puurste vorm. Tot en met 13 september vind je de Boombox op het hemterrein en kan je toch nog even dansen like nobody’s watching

Bijzijn = meemaken

Vanaf Amsterdam CS vertrekt een paar keer per dag de HEMtuin Express; een ruime boot waarbij de anderhalve meter regel nageleefd kan worden. Duurt ongeveer 30 minuten, maar dat is prima toeven met een welkomstdrankje en een gezonde waterbar.

Vanwege de coronamaatregelen dienen de tickets voor verschillende activiteiten online gekocht te worden en voor ieder onderdeel zijn er verschillende tijdslot te reserveren, te vinden via www.hemtuin.nl. Hemtuin is vanaf 26 juni de hele zomer geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 23:00 en alle leeftijden zijn welkom.