Lowander zoekt borrelaars voor een recordpoging!

Inspiratie

Sommige berichten lijken gewoon op ons lijf geschreven zodra we ze lezen. Zo trok de vraag “zin om recordhouder borrelen te worden” uiteraard wel onze aandacht. Lowlander, bekend van de botanical biertjes, gaat op zaterdag 11 mei een gooi doen naar het record ‘borrelen met meeste aantal borrelplanken’. En daar hebben ze mij…uuh ik bedoel jullie voor nodig 😉

Lowlander zoekt borrelaars!

Nederlanders zijn gek op borrelen. Vier op de tien Nederlanders borrelt wekelijks en 85% van de Nederlandse bevolking vindt dat er een hapje bij de borrel hoort.* Lowlander brengt dagelijks borrelaars samen in Lowlander Botanical Bar & Restaurant en doet er op 11 mei een schepje bovenop met deze recordpoging.

B.Y.O.B.

Op zaterdag 11 mei komen zoveel mogelijk borrelaars samen bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant met één opdracht: B.Y.O.B. (Bring Your Own Borrelplank.) Want wie zijn eigen vertrouwde borrelplank meeneemt laat ‘m gratis vullen met bites van Lowlander. Er hoeven alleen nog bijpassende botanische bieren gekozen te worden. Geen eigen borrelplank? Geen probleem. Borrelaars kunnen ook meedoen door de borrelplank op het menu te bestellen.

Borrelplanken worden vanaf 14:00 uur gevuld met de botanische bites. Om 15:00 uur is de telling van de recordpoging, waarna nog lekker door geborreld kan worden. Voor €30,- krijgt elke borrelaar een gevulde borrelplank en drie bieren naar keuze. Gasten die hun eigen borrelplank meenemen betalen slechts €12,50 voor de bieren en krijgen de borrelplank gratis gevuld. 

Reserveer nu via restaurant.lowlander.nl.