Goedkoop uiteten in Amsterdam doe je bij deze restaurants…

Inspiratie

Low Budget Dineren voor minder dan €12,50!

Heb je zin om buiten de deur te eten, maar ben je nog aan het wachten op je stufi of heb je je net weer niet kunnen inhouden met online shoppen. Wij weten natuurlijk niet wat jullie te besteden hebben, daarom hebben wij een lijst met restaurants in Amsterdam waar je voor €12,50 kan uiteten (en nee, je gaat niet naar de maccie). Want ook in de hoofdstad kun je voor een low budget prijs prima buiten de deur eten.

DE PIZZABAKKERS

Verse knapperige pizza’s met dunne bodems voor een schappelijke prijs, vind je bij De Pizzabakkers. Met vier locaties in Amsterdam is er altijd wel eentje in de buurt, je vindt ze in De Pijp, Haarlemmerdijk, Oud West en Plantage. Bij De Pizzabakkers vinden ze dat er ook prosecco bij hoort, dus voor een ‘budget prijs’ is er ook een ruime selectie aan prosecco’s. Dit allemaal kan al voor rond de acht euro voor een pizza.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Pssst… Wist je dat de pizza van de maand ook super lekker is met pancetta?

Een bericht gedeeld door De Pizzabakkers (@depizzabakkers) op

Haarlemmerdijk 128 | Sweelinckstraat 1 | Overtoom 501 | Plantage Kerklaan 2

Goodies

Goodies is gelegen in het hart van De Negen Straatjes. En fijne en ruime plek met een overheerlijke keuze uit verschillende gerechten. Alles wat je terugvindt is vers, biologisch en wordt aangepast op de seizoenen. Ook komen de ingrediënten van lokale slagers, vis- en groenteboeren. Dat al voor rond de acht euro voor een hoofdgerecht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lets go ☕️🍹🍷🍳🍞🍏#lunch#diner#9straatjes#foodies#goodies#amsterdam

Een bericht gedeeld door Goodies Amsterdam (@goforthegoodies) op

Huidenstraat 9

Spaghetteria

Met vijf vestigingen in Amsterdam is de Spaghetteria de perfecte plek om uit te eten. Altijd druk, verse pasta en ook nog eens goed geprijsd. De pasta’s worden met oud Italiaanse technieken bereid. De perfecte plek als je zin hebt in een simpele, snelle en ook goedkope pasta. Je betaalt hier gemiddeld voor een gerecht negen euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De ideale combinatie voor een geslaagde Vaderdag! #pasta #birra #spaghetteria

Een bericht gedeeld door Classic italian pasta (@spaghetteria_pastabar) op

Jan Hanzenstraat 32 | Van Woustraat 123 | Pretoriusstraat 72A | Olympiaplein 176 | Daniël Stalpertstraat 93

Thrill Grill

Geen zin in de Italiaanse keuken? Dan ben je bij Thrill Grill aan het juiste adres! Hier vind je houtskool gegrilde burgers voor onder een tientje. Ook zijn alle ingrediënten biologisch en lokaal. Er is voldoende keus, bijvoorbeeld de Peruvian Beef Thriller of de Veggie Falafel Thriller.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🔥

Een bericht gedeeld door Thrill Grill official (@thrillgrill) op

Gerard Doustraat 98 | 1e Constantijn Huygensstraat 35-37

Toch liever thuis zelf in de keuken? Bekijk dan hier onze Low Budget recepten!