LET’S EAT OUR CHRISTMAS TREE! met Lowlander

Inspiratie

Het is bijna onderdeel van de traditie om in het nieuwe jaar zo snel mogelijk je kerstboom op straat te gooien. Volgens botanisch brouwer Lowlander is dat geen optie meer. Eerst brouwde zij bier met sparrennaalden van afgedankte kerstbomen, en nu roept het biermerk Nederland op om te koken met je kerstboom!

Lowlander

EAT YOUR CHRISTMAS TREE

Met de Lowlander Tree to Table kit (die vanaf vandaag te bestellen is) ontvang je een pakket vol tips, tools, recepten en botanisch bier om jouw eigen kerstboom om te toveren tot een heerlijk viergangendiner. Een echt feest op het bord én in het glas.

Frederik Kampman van Lowlander: “Bij Lowlander brouwen we met botanicals. Door onze ervaring met kruiden, fruit en specerijen, wisten we dat de topjes en de naalden subtiele citrustonen en een warme winterse geur bevatten. Hierdoor zijn ze niet alleen een ontzettend veelzijdige toevoeging aan bier, maar ook aan gerechten. De naalden zijn bijvoorbeeld hartstikke lekker om zalm mee te roken en pesto van te maken voor door de pasta. Zo krijgen waardevolle reststromen toch nog een mooie bestemming.”

Lowlander

Lowlander Tree To Table Kit

De Tree to Table kit helpt je dan ook goed op weg voor een feestelijk viergangendiner waarin de kerstboom de hoofdrol speelt. Van een knolselderij steak met sparren hollandaisesaus tot een eton mess trifle met sparrennaalden confituur. Alles uiteraard perfect gepaard met de Lowlander bieren die je erbij krijgt. Als extraatje ontvang je ook nog eens alle ingrediënten om je eigen botanical sparrennaalden gin te maken!

Scoren? Dat kan hier.