Lekker & gezond lunchen doe je op deze plekken Lekker & gezond lunchen doe je op deze plekken

Lekker & gezond lunchen doe je op deze plekken

Inspiratie

Niet de belangrijkste maaltijd van de dag, maar lekker genieten van een lunch is dan wel weer belangrijk.  Dit zijn plekjes waar je moet zijn wanneer je welverdiende wilt gezond lunchen. Met collega’s, vrienden of voor de verandering een keer alleen lunchen.

Waar gaan we gezond lunchen?

ROOTS

Ga terug naar de basis met ROOTS. Hun huisgemaakte maaltijden bereid met biologische producten en extra zorg zodat je de weer door kan. Kijk je ogen uit op de kaart met cold pressed juice, wraps, quinoa maaltijden en veggie burgers, ROOTS heeft het allemaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROOTS Amsterdam (@roots_amsterdam) op

Benji’s Amsterdam

Geïnspireerd door de tropische sfeer van Bali, is deze urban jungle in Amsterdam-Oost de break die je nodig hebt van het stadsleven. Schuif aan een tafeltje dichtbij het raam en bestel een kopje koffie om tot rust te komen. Bij Benji’s heb je een uitgebreide keuze uit bowls, salades en broodjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Benji’s (@benjisamsterdam) op

Meatless District

Voor je ontbijt, lunch en diner ben je bij Meatless District iedere dag welkom. Hier eet je volledig plantbased, wat het een ideale plek maakt voor vegans. Vers bereid met zoveel mogelijk lokale producten. Voor verantwoord lunchen ga je naar Meatless District.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meatless District (@meatless_district) op

Lavinia

Bij Lavinia draait het om gezond comfort food, de perfecte plek on te lunchen dus. Je kunt trouwens ook langskomen voor een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen. Ga voor hun Shakshuka met een van hun natuurwijnen (waarom niet toch). Schuif aan bij een van de knusse zitplekjes, alleen of met vrienden. Heb je haast? Geen zorgen, Lavinia pakt het eten  gewoon voor je in.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀LAVINIA GOOD FOOD (@laviniagoodfood) op

SLA

Deze biologische saladebar stel je zelf een salade samen of bestel je een van de seizoensgebonden salades op de kaart. Er is genoeg keuze uit verschillende bowls, smoothies, sappen en soepen mocht je niet into salades zijn. Dit familiebedrijfje heeft meerdere locaties in Amsterdam, heb je niet alleen genoeg keuze op de kaart maar ook in uitzicht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SLA🌿 (@ilovesla) op