Lekker eten laten bezorgen tijdens de donkere dagen doe je bij deze restaurants

Inspiratie

Het is november. Een feit waar we niet omheen kunnen. Ondanks dat het weer in Nederland ons steeds vaker verrast (weet u nog, die warme oktober dagen..) liegen de cijfers wat betreft november er niet om: 3 graden gemiddeld en zo’n 22 dagen van de maand neerslag. Waar wij nog het meest van stonden te kijken, was het aantal zonuren per dag in november. Dit zijn er namelijk maar 2 (!). In het donker opstaan en in het donker weer vanuit werk naar huis. Niet per se een vooruitzicht om ontzettend blij van te worden, maar we laten ons natuurlijk niet kennen. Steek lekker die kaarsjes aan, zet je favoriete Netflix-show aan en haal dat extra dekentje te voorschijn. Voor de optimale chill-avond hebben wij nog één laatste tip: laat je eten lekker een keertje bezorgen. Geen gedoe met boodschappen, koken of afwas.

Wanneer je jezelf dan toch een avondje totale ontspanning gunt en eten laat bezorgen, doe het dan bij een van deze restaurants van Thuisbezorgd.nl. Via Thuisbezorgd.nl is er altijd voor ieder wat wils, van Afrikaans tot aan Mexicaans en van donuts tot aan poké bowls. Tel daarbij op vaak geen tot weinig bezorgkosten en landelijke dekking.

Amsterdam – Smokin’ Barrels

Waar de zomer roept om lichte gerechten als salades of ceviche, schreeuwt de winter om zwaardere gerechten. Uiteraard hebben wij ook oog voor heerlijk vegetarische gerechten, maar voor ons avondje puur genot gaan we toch voor een cheat meal met vlees. In Amsterdam is het restaurant Smokin’ Barrels op het beukenplein in Amsterdam-Oost een begrip. Smokin Barrels is bekend om zijn surf & turf combinaties, met allemaal maar het beste vlees en de beste vis en kreeft. Kies dus een van deze varianten en je hebt gegarandeerd een topavond. Of je kunt het net even anders aanpakken, zoals wij eigenlijk altijd doen. Onze highlight van de kaart is namelijk de Rendang Burger. Een hartverwarmend gerecht in het vertrouwde hamburger jasje. Alles wat wij nodig hebben tijdens een avondje netflixen.

thuisbezorgd
Smokin’ Barrels

Rotterdam – Freddy’s Streetfood

Oke, oke, we beloven dat we ook nog andere dingen gaan bestellen dan burgers. Maar in ons lijstje zijn we aanbeland in Rotterdam en wel bij Freddy’s Streetfood. Freddy’s staat voor ons gelijk aan een aantal dingen, namelijk: buttermilk chicken burger, loaded fries en hun huisgemaakte Iced Tea. In de inleiding gaven wij het al aan, we hebben het hier over gerechten voor het ultieme avondje thuis en lekker eten laten bezorgen. In Rotterdam is dat voor ons de buttermilk chicken burger van Freddy’s!

thuisbezorgd
Kip burger by Freddy’s

Utrecht – Salsa Shop

Arriba Arriba! Het zijn donkere dagen in Nederland, maar dat wil niet zeggen dat dit overal zo is. Mexico bijvoorbeeld, daar schijnt nu vast gewoon de zon. We zijn dan wel niet in het prachtige Mexico, we kunnen wel eten zoals de Mexican doen. Dankzij een andere bezorg favoriet van ons: de Salsa Shop!

Het allerfijnst aan de Salsa Shop is dat je lekker je eigen wrap of bowl kunt bouwen. Alles wat je zelf lekker vindt kun je kiezen en zo creëer jij je perfecte gerecht. Het is tenslotte jouw ultieme chill-avond toch.

thuisbezorgd
by Salsa Shop

Amsterdam – Bowls & Buns

Zoals beloofd niet alleen maar hamburgers…dan dus maar bao buns 😉 Deze heerlijke Aziatische broodjes kunnen belegd worden met de lekkerste dingen. Bij Bowls & Buns in Amsterdam hebben ze dit helemaal begrepen en zelfs geperfectioneerd. BBQ pulled pork, geroosterde eend of heerlijke Vega met de tempeh. Alles is om je vingers bij af te likken. De andere specialiteit zijn de poké bowls. De spicy tuna is hier onze absolute favoriet voor een druilerige dag.

thuisbezorgd
Bowls & Buns

Arnhem – BKK

Thais eten, oh heerlijk thais eten. Hebben wij het beste voor het laatst bewaard? Misschien. Uiteraard zijn bovenstaande vier restaurants echt Foodini top-tips wanneer je lekker bij Thuisbezorgd.nl je maaltje gaat bestellen, maar Thais eten is nu eenmaal een van onze favoriete keukens. Eens een favoriet, altijd een favoriet. Dat geldt voor de Thaise keuken meer dan voor andere. Ook wilden we graag afsluiten met een tip die echt je avond gaat verlichten en verwarmen. Je hebt een dag hard gewerkt, je wachtte nog tot de regen over zou gaan maar dat is helaas niet gelukt. Je bent moe, nat en vooral: hongerig.

Lieve mensen, geloof ons. Als dat je overkomt (en het gaat ons allemaal een keertje overkomen) bestel dan een Thom Kha Kai soep! En het liefst bij BKK. De hartverwarmende smaken van deze kip-kokos soep met citroengras en rode peper gaan je avond helemaal goed maken en brengen je hernieuwde energie.

Thom Kha Kai