27 + 28 februari: culinaire stadswandeling in Amsterdam Oost

Inspiratie

Tel wandelen, lekker eten en (niet te groot) goed gezelschap bij elkaar op en je hebt een culinaire wandeling. In onze ogen leuker, lekkerder én gezonder dan de gemiddelde take-away of make-away en dus stellen we jullie met alle enthousiasme voor aan Le Food Walk Amsterdam; een culinaire stadswandeling langs écht goede restaurants in Amsterdam waar de chefs speciaal voor jou iets lekkers maken.

De eerste editie trapt af in Amsterdam Oost. In 10.000 stappen verken jij de buurt inclusief dus de lekkerste zaakjes. Je proeft bij het nog te openen BAUT Oost (gaaf!), De Kas, Jacobsz, Local Dealer en In Between (de burger pop-up van Restaurant Entrepot). Bij BAUT krijg je ook een cocktail en bij Tapperij De Eeuwige Jeugd staat er een ijskoud pilsje voor je klaar. Een ticket kost € 37,50 per persoon (+ €1,- ticketkosten) en is inclusief 5 hapjes en 2 drankjes. Le Food Walk is vega-proof, je kunt bij het kopen van een ticket kiezen voor een vegetarische walk. De tickets zijn limited, dus wil jij er deze eerste editie bij zijn wacht dan niet te lang met het scoren van jouw Le Food Walk ticket.

Le Food Walk

Le Food Walk Amsterdam

Start met je wandeldate op een gekozen moment tussen 12:30 en 15:30 (en eindig uiterlijk 18:00) bij de nieuwe hotspot BAUT Oost. Hier staat een welkomstcocktail klaar én je eerste bite. Goeie tip: neem je mondkapje mee, want bij BAUT ga je letterlijk door de voordeur naar binnen en door de achterdeur naar buiten, en gluur je dus als eerste even naar de nieuwe inrichting. Met de digitale wandeling ga je vervolgens die 10.000 stappen tegemoet langs favoriete foodie-hotspots.

De route is precies lang genoeg zodat je voordat je bij de volgende locatie komt weer echt zin hebt in iets lekkers.

Op een rijtje

LE FOOD WALK EAST

Een culinaire wandeling door het Oosten van Amsterdam.

DATA: 27 + 28 februari 2021

TIJDEN: tussen 12.30 en 18.00 uur

START: BAUT Amsterdam, Wibautstraat 150

DIT KRIJG JE: Een paar dagen voor de wandeling wordt de Le Food Walk route, inclusief kaart en tips voor onderweg digitaal toegestuurd.

DIT PROEF JE:
– 1 X bite en cocktail (BAUT Oost)
– 4 X bites (De Kas, Jacobsz, Local Dealer & In Between – uiteraard kun je hier naast het hapje dat je krijgt óók een drankje kopen)
– 1 X drankje (Tapperij de Eeuwige Jeugd)
Alle happen zijn tasting size en zijn speciaal voor jou en je wandeldate tijdens Le Food Walk East op vertoon van je ‘stempelkaart’  verkrijgbaar.

LE PRICE: € 37,50 (+ € 1 ticketkosten) voor alle 5 de bites én 2 drankjes.

GOED OM TE WETEN: Eet je vega? Vegetarische tickets zijn verkrijgbaar en moeten vooraf besteld worden. Voor de drankjes is een alcoholvrij alternatiefbeschikbaar bij de locaties. Helaas kunnen we voor deze eerste Le Food Walk geen rekening houden met specifieke dieetwensen en restricties. Hopelijk kan dat ná Covid-19 weer als we iets meer tijd kunnen nemen bij de verschillende locaties.

EN VERDER: Vergeet niet je mondmasker mee te nemen! Verder is hand sanitizer ook handig, want de bites die je gaat proeven zijn fingerlicking good. Wij gaan er vanuit dat jullie inmiddels bekend zijn met alle richtlijnen van het RIVM en die hanteren worden uiteraard ook gehanteerd bij de locaties van Le Food Walk.

KOOP HIER JE TICKETS

Wat een enthousiasme..

Voelen jullie het ook? Bij ons komt het stiekem ook omdat wij deze walk dus samen met onze favoriete foodie Yourlittleblackbook organiseren. Na samen een rondje Oosterpark was het idee geboren, dus wij zijn extra enthousiast dat het u ook echt gaat gebeuren.