Laat je kerstdiner lekker bezorgen dit jaar.

Inspiratie

(Michelin)sterrenkerst was nog nooit zo makkelijk. Haal deze gemakkelijke kerstboxen in huis, doe zelf de finishing touches, veeg een pluk haar in je gezicht, spring een paar keer op en neer en ontvang die complimenten voor je harde werken.

Daalder*

Ga op culinaire reis met chef Dennis Huwaë van restaurant Daalder in Amsterdam, bekroond met een Michelinster. Het kerstmenu bestaat uit vijf gangen en is ook in een vegetarische variant verkrijgbaar. Extra leuk: je krijgt ook de playlist van Dennis bij je bestelling, waardoor je helemaal het gevoel hebt dat je in zijn restaurant zit.

Getvoila

Het kerstmenu van sterrenchefs Peter Gast of Jonathan Zandbergen, van celebrity chef Julius Jaspers of het signaturemenu van de bekende Duitse sterrenchef Max Strohe, getvoila staat voor de mooiste gerechten, bereid met de beste ingrediënten. De ready to finish-boxen bestaan uit menu’s van gerenommeerde chefs en restaurants die exclusief voor getvoila zijn gecreëerd en voorbereid. Van Michelin en Gault&Millau tot de trendsetters, televisiekoks en lokale smaakmakers van nu.

Héroine

Het populaire Rotterdamse restaurant Héroine heeft ook dit jaar weer een heerlijk vijfgangenmenu klaarstaan voor de feestdagen. Gevuld met het beste van de chef, inclusief amuse, brood en friandises. Wil je helemaal lekker uitpakken? Bestel er dan een bijpassend wijnarrangement bij of ga voor een van de cocktails.