kerstspecial: genieten Op Oost (Texel)

Inspiratie

Denk wij aan kerst dan denken wij, ook dit jaar, aan een paar vaste elementen: overdag een frisse neus halen, thuiskomen bij een vuurtje in de haard of in de tuin, een fijne vloeibare versnapering en last but not least; eten. Nu zijn wij dol op de waddeneilanden en gaat ons (kerst)hart sneller kloppen als we denken dat al het bovenstaande gecombineerd zou worden met een bezoekje aan één van de eiland. Op Oost biedt exact dat…en meer!

Op Oost

Op Oost

‘Laat de hectiek van de dag ‘thuis’ en zet je zintuigen weer op scherp’. Dat is waar Op Oost voor staat en zeg nou eerlijk; dat is toch precies waar je nu behoefte aan hebt? In een authentieke Texelse stolpboerderij met historische wierschuur met een eigen indeling, uitzicht en het belangrijkst een eigen karakter.

De lieve mensen van Op Oost zijn dol op “hun” eiland en nemen je graag mee op avontuur. Een plek waar zilt en zoet elkaar raken, en rust en kwaliteit de boventoon voeren maar de natuur altijd ‘het hoogste woord’ heeft. Speciaal voor de fijne dagen die komen hebben ze bij Op Oost arrangementen opgesteld welke stuk voor stuk de moeite waard zijn.

Op Oost

Kerstarrangementen

Op Oost is het iedere dag genieten met hun kerstarrangementen. Altijd ontvangst met een oester en champagne, want als de oesters van zo dichtbij komen smaken ze uiteraard nog lekkerder. Tot de kerstvakantie op donderdag en vrijdag tafelvullend genieten van bijvoorbeeld cote de boeuf (mét kruidensalade uit eigen tuin) of Fruit de mer welke je extra speciaal kan maken met een halve kreeft. De ‘Served by Nature’ menu’s nemen je mee in zes- tot 8-gangen langs de culinaire hoogstandjes van de keuken en chef Joram. Vanaf de kerstvakantie hebben ze een extra speciaal ‘Served By Nature’ menu.

Op Oost

Wij gaan 10 december een nachtje genieten van Op Oost en hun Cote de Boeuf. Mocht je dus nog twijfelen houd die dagen onze Instagram in de gaten, want we nemen jullie uiteraard mee naar Texel.