Kerst met (Michelin)sterren en chef Onno Kokmeijer

Inspiratie

Twee michelinsterren chef Onno Kokmeijer ontwikkelt speciaal voor Kerst een exclusieve diner workshop op een leuke interactieve manier. Onder begeleiding van Onno zelf bereid je op Michelin-niveau vanuit je eigen keuken een 3-, 4- of 5-gangenmenu.

Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer

De luxe dinerboxen worden thuis geleverd en zijn beschikbaar op Kerstavond en eerste Kerstdag. Onno neemt je stap voor stap mee door het menu en dat vanuit het gemak en de veiligheid uit je eigen keuken. De box bevat alle ingrediënten om het 3-, 4- of 5-gangen diner te maken, maar je kunt de avond nog bijzonderder maken door bijpassende wijnen erbij te kiezen of  uit te breiden met luxe supplementen, zoals Onno’s eigen kaviaar.

Onno Kokmeijer

Bijzondere avond met je dierbaren

Veel mensen zijn op zoek naar gezelligheid of hebben zich zelfs erg eenzaam gevoeld in het afgelopen jaar. Deze bijzondere ervaring maakt het mogelijk om samen met je dierbaren op een interactieve manier bezig te zijn, zonder dat de huidige maatregelen worden geschonden. Het avondvullende programma zal voor een unieke, memorabele en toch ook verbindende Kerstbeleving zorgen.

Onno Kokmeijer

Bestellen kan via onnokokmeijer.com