Kerst met Daalder is terug voor heerlijke feestdagen.

Inspiratie

Het is niet anders; dit wordt de tweede kerst op rij dat we niet heerlijk in een restaurant zitten en verwend worden door het keuken- en bedieningsteam. Elk nadeel heeft natuurlijk wel zijn voordeel en in dit geval is het zo dat Daalder* ook dit jaar weer garandeert dat we samen culinair kunnen tafelen de komende feestdagen. Kerst met Daalder maakt het feest compleet met een nieuw 6-gangen menu voor thuis.

Kerst met Daalder
Lyan van Furth – LVFFood.

Kerst met Daalder

Dennis Huwaë en zijn team pakken voor het tweede jaar heel het restaurant en al zijn gerecht in om ze thuis te bezorgen. Alles kan dit jaar, denk wijn, kaasplankje, babbeltje met de hostess en deze keer zelfs een chef!

Thuis met Daalder is een avond uiteten aan eigen keukentafel, waarbij je zelf de gerechten afmaakt. Onder instructie van Dennis stap je voor elk gang een paar minuten je eigen keuken in. Ben jij een mindere thuiskok? Geen zorgen. Het meeste werk heeft de chef al voor je gedaan. Wie een oven aan kan zetten, een cressje her en der kan verdelen en een pan water weet te koken, kan voor een avond meekomen met het keukenteam van Daalder.

Kerst met Daalder
Lyan van Furth – LVFFood.

Echt niet zelf koken?

Liever ongestoord aan tafel blijven met vrienden en familie? Laat het door Daalder cheffen. Alle menu’s zijn dit jaar inclusief chef te reserveren. Een van de vaste koks van Daalder maakt dan de gerechten voor je af en serveert de borden uit.

Kerst met Daalder kost €77,50 voor 6 gangen en is vanaf nu te bestellen via www.ThuismetDaalder.nl, voor diners van 15 tot 31 december. Daalder en het binnenkort officieel te openen Daalder Atelier zijn gedurende die periode gesloten. Menu’s zijn af te halen bij Daalder* op de Postjesweg 1. Wie de boxen liever laat bezorgen, besteltde kerstdis via thuisuiteten.nl. Boxen kunnen door heel Nederland bezorgd worden (met uitzonderingen van de Waddeneilanden).

Kerst met Daalder
Lyan van Furth – LVFFood.