Bijna open! Fondue – kaasfondue restaurant extraordinaire. Bijna open! Fondue – kaasfondue restaurant extraordinaire.

Bijna open! Fondue – kaasfondue restaurant extraordinaire.

Inspiratie

Deze winter opent ‘De Kaaskamer van Amsterdam’ FONDUE: een pop-up kaasfondue restaurant in het Westerpark. Van 1 november tot 1 maart kan iedereen zes dagen per week genieten van kaasfondues gemaakt met kazen uit de winkel.

kaasfondue restaurant

Fondue – kaasfondue restaurant extraordinaire

De Kaaskamer van Amsterdam zit al 25 jaar in de Jordaan. De winkel verzamelt al jaren de lekkerste kazen uit binnen- en buitenland. Kaasfondue maken is niet nieuw voor De Kaaskamer, maar de fondue warm opdienen en serveren met een aantal zorgvuldig geselecteerde wijnen, dát wel.

kaasfondue restaurant

Over de kaart zegt eigenaar van De Kaaskamer Joost Hammann: “Met een fondue kun je heel veel kanten op. We kennen tientallen recepten. Maar in het restaurant serveren we alleen onze vier favorieten.”

FONDUE van De Kaaskamer‘ is zes dagen per week geopend. De maandagen zullen tijdens Mont d’Or Monday in het teken staan van de Franse Mont d’Or. Dé winterkaas bij uitstek die je ook uitstekend kunt smelten.

Waar te vinden?

Je vindt ‘FONDUE van De Kaaskamer’ in het Westerpark, in het pand waar tijdens de zomermaanden het IJscuypje zit, Gosschalklaan 7.