Jim Beam Welcome Sessions: intiem concert van Rondé (en jij kan erbij zijn!!)

Inspiratie

Met de wereldwijde Jim Beam Welcome Sessions creëert het Amerikaanse bourbonmerk unieke muziekervaringen die fans en bands dichter bij elkaar brengen. Op 16 november vindt de eerste Nederlandse editie plaats. De succesvolle indiepopband Rondé keert voor hun Welcome Sessions terug naar waar het allemaal begon: de Q-Factory in Amsterdam. Fans maken kans op tickets voor deze once in a lifetime experience en jij als Foodini-lezer maakt al helemaal kans!

Jim Beam

Jim Beam Welcome Sessions:

Om de reis die bands en artiesten samen met hun fans maken te vieren, organiseert Jim Beam over de hele wereld Jim Beam Welcome Sessions. Deze sessies zijn begin 2022 in het leven geroepen omdat het bourbonmerk gelooft in de verbindende kracht van muziek. Bekende bands en artiesten keren terug naar hun creatieve broedplaatsen, locaties waar hun succes begon. Op 16 november geeft de vierkoppige Nederlandse band Rondé een intiem concert in de Q-Factory in Amsterdam, waar het voor de indiepopband allemaal begon.

De Q-Factory studio’s en concertzalen zijn al jaren een geliefde plek voor vele opkomende en gevestigde artiesten. Hier gaf Rondé hun muziek vorm, zagen nummers het levenslicht, werd geschaafd aan songteksten en werden de eerste festivalsets en clubshows in elkaar gezet.

Rondé

Veronique Mura, Global Brand Vice President van Jim Beam: “Als bourbonmerk dat al eeuwenlang mensen samenbrengt, zien we de kracht van muziek om te verbinden en te inspireren. Na de coronapandemie is de behoefte van muziekfans om opnieuw contact te leggen en zich te herenigen groter dan ooit. Met onze Welcome Sessions creëren we een ervaring die iedereen dichter bij elkaar brengt.”

Fans van Rondé kunnen zich aanmelden op www.jimbeam-welcomesessions.nl. Diegenen die de organisatie weten te overtuigen van waarom zij de grootste fans zijn, maken kans op twee tickets én een meet & greet. Maar niet getreurd: lezers van Foodini maken kans op de “reguliere” tickets voor dit unieke event! Wij mogen namelijk 10 x 2 kaarten weggeven aan lezers. Stuur een email naar redactie@foodini.nl als je hier bij wil zijn (let op: first come first serve!)