Een hartverwarmend aanbod: overnachten bij Hotel V mét allemaal heerlijke extra’s

Inspiratie

Het is de week van ‘Blue Monday’! De wetenschap vertelt ons dat het deze week is dat de meeste van ons de goede voornemens laten varen. Gelukkig vertelt diezelfde wetenschap ons ook wat we dan wél moeten doen en wij zijn de beroerdste niet om het weer met jullie te delen. Het antwoord: self care! En laten wij, samen met Hotel V, daar nou het perfecte idee voor hebben..

Hotel V
Hotel V

Hotel V – Amsterdamse hotels met een eigen karakter

Hotel V is een household name en niet zonder reden. Deze Amsterdamse hotels worden gerund door 12 generatie (!) Amsterdammers en dus zit het met de liefde voor de stad net zo goed als met de passie voor hun gasten. Inmiddels is Amsterdam drie Hotel V’s rijk, elk met een eigen karakter en daarmee eigen invloed op de stad.

Twee van de drie hotels hebben ook nog eens geweldige restaurants onder de naam ‘The Lobby’. Ook hier hebben beide hun eigen sfeer, maar zeker ook veel overeenkomsten…

Hotel V

The Lobby

Die overeenkomst tussen de restaurants zit in de liefde voor goed eten, fijne drankjes en heerlijk samenkomen met vrienden en familie. Tijdens dit samenkomen geniet je van producten van het seizoen, hiervoor wordt samengewerkt met goede (en veelal lokale) leveranciers zoals boerderij Lindenhoff, vis van Jan veerman, brood van Karel Goudsblom en kazen van Kef. Inspiratie wordt gehaald uit de Franse keuken, maar chef Jeroen schuwt een uitstapje naar bijvoorbeeld de Aziatische keuken ook niet!

Het vermelden waard is de zeer uitgebreide wijnlijst van wel 850 wijnen. Je hoeft gelukkig niet van al die wijnen zelf iets af te weten, want The Lobby heeft meer dan genoeg expertise in huis en de sommeliers vertellen je graag meer.

Hotel V

Op-en-top Hotel V

Gewoon een cadeautje aan jezelf, of juist voor die ene speciale persoon? Hotel V heeft hoe dan ook een hartverwarmende deal in petto. Boek je namelijk in januari of februari een verblijf in één van de hotels en gebruik je de code MUCHLOVE2024 dan ontvang je al het onderstaande:

  • een bubbelende welkomstdrankje (Sekt) bij aankomst
  • kickstart je dag met een inbegrepen ontbijt voor twee
  • verleng je verblijf met een gratis late checkout tot 13:00
  • ontvang een voucher (geldig op alle drie de locaties) voor twee drankjes per persoon (bier/wijn/fris) + een flammkuchen naar keuze (alleen verkrijgbaar bij The Lobby Nesplein of Fizeaustraat)

Boeken doe je makkelijk via deze link. Wanneer je tijdens je verblijf zegt dat je via Foodini komt, zullen ze vast en zeker extra lief zijn.

Hotel V

Liefde voor elkaar, jezelf (én voor Amsterdam)

Trek jezelf uit die winterdip en geef januari en februari kleur met een overnachting bij Hotel V en een geweldig diner bij The Lobby. Neem plaats bij de openhaard, luister naar de leuke to-do tips van de receptie en verken Amsterdam als een local.

Goed om te herhalen: bovenstaande deal is geldig voor een verblijf in januari of februari, en wanneer je boekt met de code MUCHLOVE24.

www.hotelv.com