Hooghoudt zoekt lokale smaakmakers voor Vaderdag

Inspiratie

Vaders die net zoals de nieuwe jenever ├ęchte smaakmakers zijn, dat is wat Hooghoudt zoekt ter ere van de lancering van de Hooghoudt Aged 6.

Hooghoudt

Lokale smaakmakers x Hooghoudt

Of het nu gaat over goede ingredi├źnten of over vaders: ze staan dicht bij ze en ze raken je. In het geval van de nieuwe Aged 6 gaat het om gedistilleerde frambozen, gefermenteerde druiven en cacao. Misschien nog belangrijker, deze jenever heeft een primeur: hand-geplukte jeneverbessen van eigen bodem! Deze bijzonder mix van botanicals is nu voor het eerst te proeven in een 100% moutwijn die 6 jaar (!) op Oloroso vaten heeft gerijpt.

Hooghoudt

Jeneverbes

De jeneverbes is in Nederland al jaren een beschermde bomensoort en dus lang verboden om deze te gebruiken. Dat betekent dus automatisch dat de jeneverbessen gebruikt voor jenever en gin uit het buitenland komt. Nu, na jaren van voorbereiding samen met het Jeneverbesgilde was de populatie afgelopen jaar voor het eerst groot genoeg om weer jeneverbes van eigen bodem te plukken en te distilleren.

Hooghoudt

Vaderdag

Met Vaderdag voor de deur viert Hooghoudt dit bijzondere feit graag met alle smaakmakers. Is jouw vader een smaakmaker, deel dat dan met Hooghoudt. De oproep is eenvoudig: deel een foto van je vader en leg uit waarom hij voor jou een echt smaakmaker is. Hij komt daarmee op de digitale wall-of-fame op Hooghoudt.nl. De drie vaders met het meest inspirerende verhaal winnen een prachtig Hooghoudt cadeau. Meedoen kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar marketing@hooghoudt.nl