We mogen weer! Huis van Iemand Anders komt met een verkleeddiner!

Inspiratie

Het Huis van Iemand Anders is in zijn simpele eenvoud een geniaal idee: een kroeg midden in Amsterdam ingericht als het perfecte huis voor een huisfeestje. Want wees nou eerlijk, een huisfeestje is super leuk behalve als het altijd bij jou thuis is. Bij HvIA (voor de insiders) vier je het perfecte huisfeestje zonder de rommel. Gister kwam het verlossende nieuws; de horeca mag weer open….maar iedereen moet wel zitten. Niet ideaal voor een plek als Huis van Iemand Anders, maar daar komen ze met een oplossing die alles altijd leuker maakt; VERKLEDEN!

 Huis van iemand anders

Het huis van iemand anders verkleeddiner

Eigenlijk super saai dat de hele tijd zitten, maar hoe maak je dat nou leuk? Verkleden dus! Daarom lanceert het Huis van Iemand Anders, sowieso al de plek in de Pijp waar iedereen zich thuis voelt, het Grote Verkleediner. Want verkleed is alles leuker. Zelfs zitten in de horeca. Na het rookverbod heeft HvIA in de afgelopen lockdowns de rookruimte omgebouwd tot verkleedruimte en oude partijen gekke items en verkleedkleren gekocht. Klinkt geweldig toch?!

Huis van iemand anders

Gekkigheid en gezelligheid

Aan lange tafels met vrienden én nieuwe vrienden weer genieten van een avondje gekkigheid en gezelligheid, dat is het doel van het Grote Verkleeddiner. Bij het Huis van Iemand Anders garanderen ze een memorabele avond en wel door samen met Jägermeister het een en ander te regelen. Denk gratis shotjes, denkt veel polaroids. Zitten is nog nooit zo leuk geweest. Zie onderstaand het menu (en niet te vergeten, een shotje bij elke gang!)

Gang 1:

Crispy Oyster Mushrooms
Gefrituurde oesterzwammen met een Shiao shing wijn saus en gesauteerde sjalot, lente-ui en chilipeper.

Gang 2:
Nasi Tjampoer
Gele rijst, mix van rauwe en gestoomde groenten met een Javaanse Pecelsaus (pindasaus), ingelegde ui, Sojaballetjes in ketjap, chili, gembersaus, Seroendeng en cassave/chili kroepoek.

Gang 3:
Pisang Goreng Beng Beng
Gefrituurde banaan met chocoladesaus en knettersnoep.

 
Huis van Iemand Anders
 

Reserveren kan vanaf vandaag via huisvaniemandanders.nl

PS houdt je niet van verkleden maar wil je wel met je vrienden dineren/feestvieren. Dan hoef je de kleren natuurlijk niet aan te doen. Wel zo leuk als je het wel doet 😉