Green Chef: de maaltijdbox voor alle levensstijlen!

Inspiratie

Goede voornemens zijn dus echt niet alleen maar voor de start van het nieuwe jaar. In onze ogen is elke moment een goed moment om te starten met iets wat je echt wil, zoals bijvoorbeeld gezonder eten. 61% van de Nederlanders wil gezonder eten, maar 49% houdt dit nog geen maand vol! Green Chef en hun maaltijdboxen to the rescue.

Green Chef

Green Chef

Uit recent onderzoek door Green Chef blijkt dat momenteel 61% van de Nederlandse bevolking gezonder zou willen eten. Daarnaast werd hen gevraagd wat gezond eten voor hen makkelijker zou maken. De meerderheid gaf aan dat het helpt als gezonde recepten makkelijk en snel te bereiden zijn. Op de tweede plaats komt de mogelijkheid om maaltijden wekelijks in te plannen (31%) en tot slot speelt variatie in het gewenste eetpatroon een grote rol (24%). Green Chef voldoet aan bovenstaande behoeften en maakt een gezonde levensstijl haalbaar door recepten in precies de juiste hoeveelheid  aan te bieden en verschillende keukens, verrassende ingrediënten en inspirerende smaken af te wisselen.

Een opmerkelijk resultaat is dat 72% er niet in slaagt om een gezond eetpatroon langer dan vier maanden vol te houden. Bijna de helft (49%) haakt binnen een maand af. De grootste redenen hiervoor zijn een gebrek aan motivatie (30%), inspiratie (20%) en tijd (18%), zo blijkt uit hetzelfde onderzoek.

Green Chef

Hulp in de vorm van kennis

Wieteke, director van Green Chef geeft aan dat; “Door te koken met Green Chef kun je rekenen op de kennis van ons team van diëtisten en kun je erop vertrouwen dat wat je op tafel tovert, volledig past binnen je gewenste eetpatroon. Om je te motiveren en die motivatie vast te houden, zijn onze maaltijdboxen gevuld met gemakkelijk te bereiden, gevarieerde en smaakvolle recepten. En om je te blijven inspireren, staan er elke week 16 nieuwe recepten op het menu. Bovendien houd je meer tijd over, want de meeste gerechten staan al binnen een half uur op tafel.”

Hoewel een grote meerderheid (61%) van de Nederlandse bevolking een specifiek dieet volgt, heeft iedereen zo zijn eigen voorkeuren en dieetwensen. Green Chef biedt daarom zes verschillende menuvoorkeuren waaruit je kunt kiezen om aan jouw persoonlijke wensen te voldoen. Alle gerechten bevatten de juiste voedingswaarden en minimaal 250 gram groenten, waarmee ze voldoen aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

En lekker…

Aan smaak is natuurlijk ook gedacht. Denk bijvoorbeeld aan de vegan bowl met zoete aardappel en geroosterde puntpaprika met maar liefst 310 gram groenten of de varkenshaas teriyaki, een keto recept met 263 gram groenten zonder de bovengrens van 15 gram koolhydraten te overschrijden.

Green Chef

Laat je inspireren door de recepten die passen bij jouw levensstijl. De maaltijdboxen kun je bestellen via greenchef.nl.