Pop-up terras tussen de wijnranken op steenworp afstand van Amsterdam

Inspiratie

Ben je dol op een goed glas wijn, een dikke schaal fruit de mers én mega idyllische locaties dan zit je deze zomer meer dan goed bij de nieuwste pop-up genaamd ‘Fruits de Mer in de wijngaard’.

Fruits de mer

Fruits de mer in de wijngaard

Iedere zondagmiddag deze zomer (van 6 juni tot en met 1 augustus) kunnen levensgenieters aanschuiven in de wijngaard van de Amsteltuin. Op het menu staat een bijzondere culinaire ervaring die begint met een rondleiding door de wijngaard met een glas bubbels in de hand. Vervolgens strijk je neer voor een uitgebreide fruits de mer lunch.

Gezellig kokkels leeg peuteren, oesters slurpen en genieten van langoustines terwijl je tussen de druiventrossen zit. De auto van de Francofiel kan deze zomer gewoon in de garage blijven. Kiki Bosman en Joost van den Branden importeren La Douce France deze zomer naar Amsterdam. Of nouja Amsterdam, op een heerlijk half uurtje fietsen van Amsterdam om precies te zijn. Iets wat de ervaring helemaal compleet maakt.

Fruits de mer

Een exclusieve lunch

Hoewel er genoeg ruimte is in de wijngaard wordt het intieme en exclusieve karakter van de pop-up bewaakt door slechts vijftien met linnen gedekte tafeltjes neer te zetten. Deze zijn voor twee tot vier personen en staan weids verspreid door de wijngaard. De tafels worden volgezet met een bisque, baguette, zeevruchten en ambachtelijk geproduceerde wijn.

Reserveren kan via https://www.fruitsdemerpopup.nl/