Frietje Huwelijk

Inspiratie

Wanneer je ouders een liefdesverhaal zo mooi hebben als die van Ron Simpson, dan verdiend dat een boek. Als er dan in dat boek gesproken wordt over een ‘frietje huwelijk’ dan verdiend dat natuurlijk ook het levenslicht te zien. Geen betere timing dan met Valentijnsdag toch?

Frietje Huwelijk
Ron + grote liefde

Frietje Huwelijk

Het idee voor het frietje huwelijk komt van creatief ondernemer Ron Simpson. Simpson bracht eerder dit jaar het boek ALL IN uit; het verhaal dat je in de ware liefde laat geloven. In dit boek beschrijft hij de 48 uur waarin zijn ouders elkaar voor het eerst zagen, verliefd werden en waarop uiteindelijk zijn vader een aanzoek deed aan zijn net ontmoette droomvrouw. In dit supersnelle liefdesverhaal lees je ook hoe het verliefde stel een frietje huwelijk verzint én uiteindelijk weet te bestellen bij een lokale snackbar.

Ron Simpson: “Wat is er nou leuker dan een frietje samen delen? Met ieder zijn eigen saus! Zo kun je delen en toch niet delen tegelijk. Het patatje huwelijk snapt hoe je liefde in stand houdt.”

Frietje huwelijk

Het boek All-in is verkrijgbaar bij AKO, Bruna, Bol.com en de betere boekhandels. Bij aankoop van het boek krijg je een voucher voor een gratis patatje Huwelijk bij Smullers. Ook zonder aankoop van het boek kun je genieten van het Frietje Huwelijk bij alle Smullers.