Fosbury & Sons: dé one-stop-Christmas-shop voor al jouw cadeautjes.

Inspiratie

Van de Kalverstraat naar de Leidsestraat en van de Rituals naar de H&M. Lieve mensen, geloof ons: het kan veel leuker en gemakkelijker. Fosbury & Sons organiseert dit jaar de grootste Christmas Shopping pop-up van Amsterdam. Meer dan 30 top notch Nederlandse merken bij elkaar op één toch al inspirerende locatie.

Het belooft DE plek te worden om in één keer al je kerstcadeautjes te kopen voor alle leden van je (urban) familie, en tegelijkertijd een unieke kans om merken in real life te zien die normaal alleen aan online verkoop doen.

Fosbury Christmas Shopping Pop-up – de merken

Maar aan welke merken moeten we dan denken? Nou bijvoorbeeld (haalt diep adem..): Crisp Sheets, Circle Closet, Loys Laundry, La Tribeau, HK Living, Artelier, Kinfill, Les Meres, Felt Atelier, Oro Jewels, The Next Closet, Masain Plur Couleur, Sweet Heat Hot Honey, Funky & Fancy, Roquebrun en Moonsisters… om er een paar te noemen.

Dus van sieraden tot dekens van organisch katoen en van de meest innovatieve schoonmaakmiddelen (check out Kinfill) tot de lekkerste hot honey voor je kerstdiner. Deze kerst pop-up bij Fosbury & Sons is écht een one-stop shop!

cc: @kinfillcare
cc: Sweet Heat Hot Honey

Fosbury Christmas Shopping Pop-up – de details

Wanneer moeten we ons melden, hoor ik je roepen. De pop-up zal open zijn van 18 tot en met 24 december open zijn. Elke dag van 09:00 tot 18:00 en donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs koopavond tot 21:00! Er zal een speciale ‘inpaktafel’ aanwezig zijn om alle cadeau ter plekke geweldig mooi in te (laten) pakken.

cc: @moonsisters

Je vindt de pop-up op de begane grond (Prinsengracht-kant) van Fosbury & Sons. Toegankelijk voor iedereen.

Kan je nou écht niet die dagen, of ben je sowieso benieuwd naar meer info over deze geweldige plek (dat is het echt!) Kijk dan lekker op hun website voor meer info over events, andere bijzonderheden en hun memberships!

Fosbury & Sons
Prinsengracht 769, 1017 JZ Amsterdam
18 – 24 december