Foodie alert: ZUID invites restaurant BREDA

Inspiratie

Koken is zoveel meer dan alleen maar eten bereiden. Voor ons is het bijvoorbeeld ook samenzijn en samenkomen. De mensen achter restaurant ZUID denken er net zo over en om dit te tonen nodigt hun executive chef Richard Way elk seizoen andere chefs uit voor een buitengewone samenwerking, want zo zegt hij zelf ‘niks is mooier dan ervaring en creativiteit delen!’

Deze editie, die dus al aanstaande maandag 17 september is, staat Richard met niemand minder dan Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer in de keuken. Waar moeten wij deze heren van kennen? Oh nou, Restaurant BREDA, Guts & Glory en Maris Piper bijvoorbeeld. Niet de minste dus.

Deze maandag de 17e kan je aanschuiven voor een exclusief diner waarbij de smaken van Freek en Guillaume gecombineerd worden met die van Richard.

Credits: ZUID

Wat je zoal gaat proeven dan? Nou, we weten dat het een 6-gangen diner gaat zijn (voor €60 p.p), maar verder blijft het een mooi verrassing. De stijl van chefs Freek en Guillaume laat zich het beste omschrijven als ogenschijnlijk simpele gerechten met zeer complexe smaken. Een feestje dus.

Bij zijn? Gewoon even met restaurant ZUID bellen (020-2103321 )

Credits: Dishtales