Foodie agenda v/d maand: januari

Inspiratie

Veel mensen denken dat de tofste foodevenementen beginnen in de zomer, maar heb je eigenlijk wel eens goed gekeken naar wat de rest van het jaar je te bieden heeft? Dat dachten wij dus ook en daarom dus we op een rijtje gezet wat er te beleven valt in foodland. Dus pak een pen en papier want de foodie agenda van januari is er. Blijf je toch liever in de buurt van Amsterdam? Houd dan onze Amsterdam Weekend Guides in de gaten!

Rotterdamse Oogstmarkt

Zaterdag 12 januari is de eerste Rotterdamse Oogstmarkt van 2019. Zo weinig mogelijk afstand tussen bord en boer, dat is het motto. Elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur verzamelen lokale boeren zich op het Noordplein om hun lokale producten te verkopen. Een plek waar het platteland en de stad elkaar ontmoeten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rotterdamse Oogst (@rotterdamseoogst) op

FeelGood Market

Lekker eten, lokaal en vooral heel gezellig: dat is de FeelGood Market die vaste prik is op onze foodie agenda. Elke derde zondag van de maand staan er kraampjes met (bio) hapje, drankjes, streekproducten én live muziek bij Klokgebouw Streep-S in Eindhoven. Verveeld ben je in hier ieder geval nooit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FeelGood Market (@feelgoodmarket) op

 Winterbierfestival Leiden

Om Dry January misschien een paar daagjes eerder af te sluiten, kun je langs gaan bij het Winterbierfestival Leiden in de Scheltema. Op zondag 27 januari laten verschillende kleine Nederlandse brouwers hun winterbieren zien. Je kunt van te voren een ‘bierstart-pakket’ bestellen die zal je krijgen bij binnenkomst. Kaarten zijn tot donderdag 24 januari rond 12.00 uur nog online te koop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brouwerij Scheveningen (@brouwerijscheveningen) op