Foodhallen Amsterdam 5 jaar en trakteert op jaar lang eten!

Inspiratie

De Foodhallen Amsterdam, Nederlands eerste indoor foodmarket, bestaat alweer bijna 5 jaar. Om deze heugelijke gebeurtenis te vieren organiseren zij een verjaardag-weekend. Een heerlijke programmering staat op het menu en misschien nog wel leuker; één lucky foodie wint een jaar lang gratis eten (t.w.v. €2000).

Foodhallen Amsterdam

Foodhallen Amsterdam 5 jaar

In 2014 gingen de deuren voor ’t eerst open. Om vervolgens, inmiddels 5 jaar lang, Amsterdam elke dag van de week te voorzien van de beste happen van de stad. Het bleek de start van een nationale trend. En zeker geen overwaaiende rage. In 2018 trad dan ook Foodhallen Rotterdam en binnenkort Foodhallen Den Haag in de Amsterdamse voetsporen. De eerste Foodhallen groeide in de gerenoveerde tramremise met 21 stands en 4 bars uit tot een vaste stop voor lokale foodies en hongerige city trippers. Reden genoeg voor een grootse verjaardagsmarathon. Op het programma:

Foodhallen Amsterdam

Het programma

Donderdag 3 oktober 19:00 – 23:00
Band & Bites XXL – Richie Brown & friends
Stamgast en -performer Richie Brown trommelt al zijn vrienden op voor de XXL-versie van Band & Bites.

Vrijdag 4 oktober 17:00 – 01:00
Foodhallen Fest – Win een jaar lang eten bij Foodhallen
Foodhallen geeft een verjaardagsfeestje. En iedereen is uitgenodigd. Feestvierders zetten zichzelf op de gastenlijst door zich online aan te melden. Zoals het hoort op je verjaardag, trakteert Foodhallen de aangemelde aanwezigen op een token voor drankje. En wat drinken we dan? Het gloednieuwe jubileumbier, bijvoorbeeld. In samenwerking met Two Chefs Brewing lanceert Foodhallen deze avond hun vierde eigen brouwsel – waarvan de naam tot de onthulling nog even geheim blijft. Om kans te maken op een jaar lang eten begeef je je vóór 22.00 uur in het feestgedruis.

Zaterdag 5 oktober 13:00 – 01:00
Beats & Bites XXL – verschillende DJ’s
Wie zijn kruit nog niet verschoten heeft op vrijdag, danst op zaterdag gewoon vrolijk door tijdens Beats & Bites XXL.