FOOD WALK HAARLEM + FOOD WALK ZANDVOORT

Inspiratie

De terrassen zijn open, maar of we al uitgewandeld zijn? Natuurlijk niet, daar voor zijn de food walks gewoon veel te leuk!  Begrijp ons niet verkeerd, we waren afgelopen weekend gewoon op het terras te vinden hoor. Maar stiekem hebben we met een schuin oog ook gekeken welke food walks gewoon doorgingen. Le Food Walk gaat door en zelfs ook buiten Amsterdam. Eén in Haarlem en eentje in Zandvoort, hoe leuk is dat?

Le Food Walk Haarlem

Haarlem is simpelweg een super leuk stad. Punt. Waarom? De binnenstad is prachtig, met mooie gebouwen en gezellige pleinen. Gezellig door de horeca en dus is een food walk door Haarlem het beste van beide. Met Le Food Walk Haarlem maak je een rondje door de mooiste delen van Haarlem terwijl je eet en drinkt bij gevestigde namen én fijne nieuwkomers.

Le Food Walk Haarlem gaat langs 5 stops waar je 4 bites en 2 drinks krijgt. Ticket kost je €34,50 en kan je hier vinden.

Le Food Walk Beach

Kijk NU naar de weersvoorspellingen voor komend weekend (8 en 9 mei) en dan heb je geen reden meer om te twijfelen; zomerweer op komst! Le Food Walk Beach brengt je langs 4 mega gave strandtenten welke op je staan te wachten met hapjes en drankjes passend bij zo’n zomers dagje uitwaaien. Hapje én drankje bij Noosa en Tijn Akersloot + bite bij Fosfor en Vooges. Zonnebril op en lekker met je voeten in het zand.

Tickets kosten €34,50 en vind je hier.