Fiets hem erin in de Bike Bar

Inspiratie

Goede voornemens? Laat me raden, meer bewegen is er één en gezonder eten ook! Goed nieuws dan want Deliveroo brengt voor één dag de Bike Bar naar Amsterdam om beide goede voornemens te kunnen combineren. Fiets em erin!

goede voornemens

Goede voornemens

Een kwart van de Nederlanders zet gezond eten boven aan ‘t lijstje goede voornemens. Voornemend Amsterdam fietsen dit keer gegarandeerd gezond ‘t nieuwe jaar in dankzij Deliveroo. Want geen frituur achter de snackluikjes van de Bike Bar. Deliveroo vult de immense drive-in automatiek metlicht, groen en voornemenverantwoord. Zo kunnen fietsers een gezonde snack trekken met de poké bowls van Poké Perfect en Sushito, de salades van SLA, sandwiches van Bagel & Beans, sapjes van Juice Brothers, vegetarische wraps van Vleesch noch Visch en de gerechten van Stach.

In de Bike Bar is plek voor vier hongerige fietsers per keer die door de dag de verlokkingen van zoet, zout en vet weerstaan bij Deliveroo’s gezonde snackloket. Van 7:00 tot 10:00 uur scoort Amsterdam ontbijt. Tussen 12:00 en 14:00 ligt er lunch achter de luikjes. En een avondmaal wacht voor de trappende trek tussen 16:30 en 19:30.

Gezonder eten? Meer bewegen? Check. En check. Rijd dat stalen ros die Bike Bar binnen. De Bike Bar is alleen op 10 januari te vinden bij de Wiegbrug aan de Admiraal de Ruijterweg.