Felyx stelt deelscooters beschikbaar voor getroffen ondernemers

Inspiratie

Goede initiatieven in deze barre tijden, wij worden er blij van. Zo ook deze van Felyx. Zij stellen al hun elektrische scooters in Nederland beschikbaar voor kleine ondernemers die door de coronacrisis in moeilijkheden zijn gekomen. Zo kunnen horecazaken die normaal gesproken niet bezorgen, maar hun deuren moesten sluiten, tegen een sterk gereduceerd tarief gebruik maken van felyx.

Felyx

Met Felyx de crisis door.

Om verdere uitbreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet besloten om alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland te sluiten. Uit voorzorg besluiten ook kleinere zaken dicht te gaan. Om ondernemers tegemoet te komen in tijden van crisis kunnen de elektrische deelscooters van felyx een uitkomst bieden. Daarom zijn de regels voor het gebruik van de felyx e-scooters versoepeld en mogen deze vanaf vandaag gebruikt worden voor bezorging.

Felyx

Klinkt goed?

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden bij felyx via felyx.com/delivery. Er wordt een prijs per kilometer gehanteerd in plaats van per minuut. Naar schatting zullen de kosten per bezorging rond de € 2,50 liggen. Bijkomend voordeel is dat eigen personeel kan worden ingezet om te rijden en om orders aan te nemen, bijvoorbeeld via e-mail, WhatsApp of social media kanalen.