FC Wibaut… Food Court Wibaut!!

Inspiratie

Is het al tijd om paasplannen te maken? Uiteraard moeten we ook dit jaar wat verplichte momentjes afgaan met de familie, maar misschien is dat wel des te meer reden om ook iets écht leuks te plannen. Op zondag 4 april organiseert BAUT Oost FC Wibaut, en nee dat is geen voetbaltoernooi. FC staat dit keer voor Food Court.

BAUT

Pop-up-take-away-foodmarket

Dit is de eerste pop-up-take-away-foodmarket van Amsterdam (en misschien wel van Nederland). BAUT heeft flink wat bevriende restaurateurs gevraagd hun lekkerste take-away-items mee te nemen naar het terras van het gloednieuwe BAUT Oost op de Wibautstraat.

Je vindt hier de beste tonijn temaki van de stad (UNDERCOVER), de lekkerste patisserie (VanderVeen), Takoyaki ‘oliebollen’ met mousse van kabeljauwkuit en diverse yakitori’s van BAUT Oost, pre-batched cocktails van Groovy Fluids Lab en nog veel meer lekkere gerechtjes zoals de extra lekkere kippenlever parfait van restaurant Alba, gamba’s van de konro gril door Cafe Panache, verse ravioli van Italian Accent en de gegrilde inktvis met lardo hotdog van 4850! Iedereen neemt slechts 100 stuks van zijn take-away-item mee en OP = OP. Tijden zijn tussen 12:00 en 16:00, dus perfect voor een zondags wandelingetje richting de Wibautstraat.

BAUT