Evian en Virgil Abloh lanceren limited edition collectie.

Inspiratie

In 2019 lanceerde Virgil Abloh (creatief directeur heren bij Louis Vuitton en oprichter Off-White) al samen met Evian een limited edition collectie. Volgens de twee was het hoogtijd voor een volgende samenwerking en deze kreeg de naam de “Activate Movement”-collectie. Een exclusief ontworpen glazen fles en twee hervulbare SOMA-flessen. Maar de gedachte erachter is natuurlijk wat het interessant maakt.

 

Evian

Evian x Virgil Abloh

De ”Activate Movement”-collectie van Virgil Abloh is een eerbetoon aan de jeugd die de kracht heeft om verandering in gang te zetten en een oproep tot actie voor een duurzamere toekomst. Elke druppel op het ontwerp van de nieuwe glazen flessen staat voor de oorsprong en de puurheid van de bron van evian®; de Franse Alpen. De oneindige lus van druppels op het ontwerp staat voor de kracht en de mogelijkheid om met zelfs de kleinste actie een positieve verandering te bereiken.

Evian

Activate Movement Program

Naast de collectie lanceert evian® het ”Activate Movement Program”, waarbij kandidaten tussen de 18 en 35 jaar de kans krijgen om een subsidie van €50.000,- te winnen voor duurzame ontwerpoplossingen. Ontwerpen kunnen tot 31 maart 2020 worden ingezonden. De QR-codes op de glazen Activate Movement-flessen leiden direct naar de online wedstrijd op evian.com/actmov.